Vuosi vaihtui, pelit ja reissut jatkuvat!

Vuosi 2019 saatiin aluilleen ja heti usean urheilutapahtuman siivittämänä. Tulevana yönä Espanjan aikaa klo 00.30 Suomen pikkuleijonat pelaa U20 – mm-kisoissa puolivälieräottelun Kanadaa vastaan, ja ottelu näkyy toki suorana Reflassa.

Myös SM-liiga pyörii täysillä, ja Reflassa näkyy useita otteluita kierrokselta. Euroopan huippusarjat jalkapallossa on edelleen ohjelmistossa.

Unicajan koripallo- ja Malagan jalkapallopelit jatkuvat myös kotiotteluiden osalta tulevana viikonloppuna. Loppiaisena su 6.1 aloitetaan päivä koripallolla Unicaja – Iberostar Tenerife -ottelulla ja illemalla mennään Malaga – Reus jalkapallo-otteluun, peli alkaa klo 20.00. Tulevana tiistaina on taas vuorossa Unicajan kotipeli, kun se aloittaa Eurocupin jatkosarjan ottelut kotonaan. Vastaan tulee tiistaina 8.1.2019 klo 20.45 Red Star Belgrade. Lauantaina 12.1. klo 18.00 Unicajalla on taas kotiottelu Movistar Estudiantesia vastaan, eli kovalla tahdilla aloitetaan vuosi 2019. Jalkapallossa tammikuun toinen kotiottelu pelataan lauantaina 19.1 klo 20.30 Lugoa vastaan. Ilmoittautumisia kaikkiin otteluihin otetaan jo vastaan Reflan toimistossa ja sähköpostilla. Jalkapallossa tuttu malagacffanclubfinland@gmail.com ja koripallossa unicajasuomi@gmail.com.