Vuoden 2019 ensimmäinen kotipeli loppiaisena 6.1.

Malaga CF palaa tositoimiin ensimmäistä kertaa vuoden 2019 puolella loppiaisena sunnuntaina 6.1 klo 20.00 Reusia vastaan. Tuo otteluhan oli jonkin aikaa vaakalaudalla Reusin maksamattomien palkkojen takia. Asiat joukkueessa eivät vieläkään ole täysin selvillä, mutta peli viimeisimpien tietojen perusteella tullaan pelaamaan. Reus on taulukossa toiseksi viimeisenä. Tietojemme mukaan Reusilla on kirjoilla 12 ammattilaispelaajaa, joulutauon aikana 5 pelaajaa purki sopimuksensa. Yksi näistä Mikel Villanueva, keskuspuolustaja joka palasi Malagaan. “Blancoazulilla” on siis oiva paikka ottaa tärkeät kolme pistettä tuosta ottelusta, jotka tulevat olemaan tärkeitä loppukautta ajatellen, ainoastaan siis nousu takaisin La Ligaan ensi kaudeksi kelpaa! Lähde mukaan kanssamme, ilmoittaudu Reflan toimistossamme tai sähköpostilla malagacffanclubfinland@gmail.com

Seuraava vierasottelu Malagalla on sunnuntaina 13.1 klo 18.00 ja tuttuun tapaan seuraamme ottelua Reflassa. Muistattehan jäsentarjouksemme vieraspelien aikana, eli pippuri-, metsästäjän- ja wieninleike kaksi leikettä yhden hinnalla!

Tammikuun toinen kotiottelu on myös lyöty lukkoon, kun vastaan asettuu lauantaina 19.1 klo 20.30 Lugo. Myös tuohon otteluun otamme jo ilmoittautumisia.