Vamooos Malagaa! Kahden ottelun voittoputki, kolmanteen mahdollisuus sunnuntaina!

Tässä nyt kun sellanen 22 tuntia on voitosta kulunut, niin laitellaanpas vähän pikkaasen enempi tekstiä eilisestä ottelusta. Jaakko oli niin häkeltynyt voitosta, että ei saanut supostettua kuin kaksi lausetta, nousukarsintoja kohti. Lauri P. oli taas niin jännittynyt, että ei pystynyt seuraamaan koko ottelua, vain pienissä pätkissä malttoi tulla katsomaan.

Nyt siis varapressa-Juke ja mä seurasimme pulssi 150 -teholla Malagan hienon suorituksen sarjaa johtavaa Cadizia vastaan. Ensimmäisellä jaksolla Malaga hallitsi palloa enemmän, ja peliesitys oli vakuuttava, ei saanut sarjakärki vaarallisia paikkoja, eikä kyllä toisaalta Malagakaan. Mutta tappiota siitä ei ollut missään vaiheessa tulossa. Ensimmäisellä tosin Malaga sai pallon maaliin, mutta jostain ihmesyystä Cadizin maalivahtia oltiin mukamas rikottu, ja maali hylättiin.

Toisen jakson alkupuolella sitten VAR oli taas kerran Malagan puolella. Pallo oli osunut cadizilaisen puolustajan käteen, ja muutaman minuutin tarkistuksen jälkeen pallo vietiin pilikulle. Adrian asettui laukomaan, ja onnistui onneksi laukomaan maalivahdin käsien kautta pallon vasempaan alanurkkaan. 51 minuuttia, ja 0-1!
Loppuaika olikin sitten jännittämistä, että milloin (jos ollenkaan) tasoitus tulee. VAR -tuomari sekä ottelun erotuomari olivat yhdessä tilanteessa Malagan puolella, sillä vierasjoukkueen rankkarialueella tapahtui hyökkääjän jalkaanpotku. Reflan yleisö alkoi jo kylmähikoilemaan, notta tästäkö se nyt sit kuitenkin puhalletaan se toinen, tasoittava ranu. Ei, ei puhallettu. Tilanteessa tuli keltainen kortti hyökkääjälle, jonka jalkaa sivallettiin. Huh hah hei, sanoi moni täällä.
Pariin otteeseen Munir sekä puolustajat torjuivat muutaman yrityksen, ja olipa Malagallakin paikkoja tuplata johto, mutta viimeistely oli puolitehoista. Yliaikaa annettiin lopulta viisi minuuttia, ja se selvittiin. Malaga haki sen kolme pistettä, mitä monikaan ei uskonut.

Sarjataulukossa siis Malaga nousi pari sijaa, ollen nyt 15. Mutta tuo sarja, kuinka tasainen tuo onkaan sekä sekaisin joukkueet pelaavat, tarkoittaa sitä, että yhtäkkiä Malaga onkin “jo” viiden pisteen yläpuolella putoajan paikalta, kun taas toisaalta vain kuusi pistettä nousukarsintapaikasta! Malagalla siis on nyt kahden ottelun voittoputki.

Tulevana sunnuntaina on erittäin hyvä sauma hakea kolmas voitto putkeen, kun sarjajumbo Racing Santander matkaa etelärannikolle. (Pisteitä ei tod. ole vielä toki jaettu, muistiin tulee väkisinkin viime kauden Reus- ottelu :/ )

Nyt sit kaikki mukaan sunnuntaina, aikakin on nääs loistava! Lauri meinaa kattokaas että tähän otteluun tulee kauden yleisöennätys. Tästä luultavasti lyödään taas jongunlainen veto, menkää ja tietäkää..

Su 23.2 klo 18:15 Malaga – Racing Santander

Aivan loistava peliaika. Tähän vielä kunnon lämmin sää ja jo rikotaan kauden yleisöennätyksiä.

Kokoontuminen Reflassa 15:45
Los Boliches 16:45
Benalmadena 16:45
Torremolinos 16:55
Paluu 15 min ottelun jälkeen
Lippu kuljetuksineen 37,50€/47,50€e (jäsenet -5€)
Lapset (alle 12-v.) 22,50€
Ilmoittaudu mukaan:malagacffanclubfinland@gmail.com
+34 952 49 263/Refla
+34 676 649 516 Lauri P. Pietikäinen
HUOM! Myös pelkät pääsyliput (OVH) tai kuljetukset saat helposti kauttamme.

Hyvää viikonalakua jokaaselle! Vamos!