Uusi kausi 2019-2020 on alkamassa!!

Moi!!

Espanjan La Liga 2 alkaa siis tulevana viikonloppuna, Malaga aloittaa kautensa vieraskentällä Racing Santanderia vastaan. Ottelu pelataan lauantaina 17.8. klo 18.00. Tuo ottelu näkyy luonnollisesti Reflassa, ja Fan Clubilaisille vanhat tutut edut voimassa vieraspelin aikana (2 identtistä leikeannosta 1 hinnalla, metsästäjän-, pippuri- ja wieninleike).  Kauden ensimmäinen kotiottelu pelataan Malagan Estadio La Rosaledalla lauantaina 24.8. klo 21.00.

La 24.8 Malaga – Las Palmas klo 21:00

Kokoontuminen Reflassa 18:30

Los Boliches 19:30

Benalmadena 19:30

Torremolinos 19:40

Lippu ja kuljetus 47,50/ 37,50€

Lapset (alle 12V) 22.50€

llmoittaudu jo mukaan:

malagacffanclubfinland@gmail.com

Fan Clubimme tekee vanhaan tapaan pelimatkat jokaiseen kotiotteluun, eli paketteina meidän kautta otteluliput ja kuljetukset. Nyt myös meidän kauttamme voi ostaa viralliseen hintaan pelkän lipun haluamaansa katsomonosaan! Tule käymään toimistossamme tai laita sähköpostia osoitteeseen malagacffanclubfinland@gmail.com

Malagan rintamalla on kesällä kuohunut. Syy siirtomarkkinoissa, tai oikeastaan siinä ettei mitään ole tapahtunut. Vieläkin tarkemmin sanottuna siinä ettei omistaja-öljysheikki Al-Thani oikein ole allekirjoittanut myyntejä tahi ostoja. Pelaajaringissä on kolmen- neljänkymmenen verran ukkoa ja urheilutoimenjohtaja Caminero on syystäkin käärmeissään. Tehdyt diilit ovat kariutuneet yksi kerrallaan syystä että Al-Thani on käyttäytynyt kuin hänellä ei olisi korvia tahi silmiä.

Jotain sentään on tapahtunut ja sitä voisi luokitella siirtopommiksi – ainakin kun kyse on Liga123:sta (nykyisin tunnetaan nimellä Liga SmartBank), sillä Leicesteristä tuttu Japanin maajoukkuemies Okazaki pelaa sinivalkoisissa kaksi seuraavaa kautta(!)
Harkkapeleissä peli on näyttänyt ajoittain sangen mukiinmenevältä. Tulokset eivät juurikaan, mutta näissä matseissa on lähinnä ajetttu pelaajia sisään ja vaihdettu puolia kentällisiä kerralla per jakso. Okazaki on ollut pirteä ilmestys ja R.Santos selvästi parantanut enisestään ja toimii Cifun kanssa loistavasti yhteen oikealla laidalla. Sitävastoin M.Santos (takaisinmuuttaja toistaiseksi) on ollut haluton ja suoraansanottuna lihava (hienommin sanottuna timmissä kunnossa, mutta vartalon päälle on vain kertynyt liikaa läskiä)
Silmiinpistävää on myös ollut juniori Hugon ja Ivan Jaimen suuret tasonnostot.
Malagan harjoituspelien tuloksen ennen alkavaa kautta:
26.7 Algeciras – Malaga 0 – 0
30.7 Malaga – Cordoba 1-1
1.8 Mallorca – Malaga 2-0
7.8 UD Melilla – Malaga 0-1
10.8 Cadiz – Malaga 1-0
Tervetuloa mukaamme jännittämään, josko se tämä toinen kausi La Liga 2:ssa päättyisi nousujuhliin! Vamos Malaga!