Unicaja kaatoi huikeassa trillerissä Real Madridin!

Reflassa on nyt käytössä uusittu ruokalista. Toki siitä löytyy vanhoja tuttuja annoksia, mutta myös uutuuksia! Tervetuloa tutustumaan uuteen listaan!

 

Tällä viikolla ohjelmassa jääkiekkoa, eli SM-Liigaa ja EHT- maajoukkuepelejä, Tuomon tietovisaa ja viikonloppuna lähdetään sekä koripallo- että jalkapallo-otteluun!

 

Sunnuntaina 3.2. pelattiin yksi kauden huikeimmista peleistä missään lajissa tai sarjassa, kun hallitseva mestari Real Madrid saapui Palacio de Deportes Jose Maria Martin Carpenalle haastamaan Unicajan. Pelin ensimmäinen puolikas menikin vieraiden totaalisessa hallinnassa, eron oltua parhaimmillaan parikymmentä pistettä. Unicaja lähti toiselle puolikkaalle 16 pisteen takaa-ajoasemassa, mutta toiselle jaksolle kotijoukkue tuli täynnä tulta ja tappuraa, ja jo kolmannen neljänneksen lopussa ero oli käytännössä kurottu kiinni. Loppuunmyydyn hallin tunnelma alkoi viimeistään tuossa vaiheessa nostaa kattoa. Unicaja siirtyi kuitenkin ensimmäistä kertaa johtoon pelissä vasta, kun pelikellossa oli aikaa alle 3 minuuttia. Kotiyleisö jännitti ja puri kynsiään, kun peliaikaa oli jäljellä 1,2 sekuntia, Unicaja johti peliä kahdella pisteellä. Vierasjoukkue sai mahdollisuuden yhteen nopeaan heittoyritykseen, ja sinnehän se upposi. Peli tasoihin ja mentiin vielä jatko-ajalle, jonka alkua hallitsi taas Real. Se johti lähes koko ajan 2-4 pisteellä, mutta ei onnistunut kasvattamaan kuitenkaan enää eroa. Kun pelikellossa oli jäljellä alle 30 sekuntia, sai Unicaja mahdollisuuden yhteen hyökkäykseen. Aika käytettiin lähes loppuun, kotijoukkue sai sivurajaheiton kun aikaa oli jäljellä alle 3 sekuntia. Pallo pelattiin nopeasti ottelun tähdelle, ja parhaaksi valitulle Jaime Fernandezille, jonka heitto lähti kolmen pisteen viivan takaa ja upposi koriin. Pelikelloon jäi tarkistusten jälkeen aikaa 0,7 sekuntia, eli peli ratkesi tuohon viimeiseen kolmoseen, ja lopputulos oli siis 103-102! Mukaan päässeet ja lähteneet asiakkaamme nauttivat täysin siemauksin paluumatkalla bussissa, usealle vielä oli kyseessä ensimmäinen kerta koripallopelissä. Tämä reissu ei jättänyt ketään kylmäksi.

Seuraava kotiottelu pelataankin jo tulevana lauantaina 9.2. klo 20.30, kun vastaan asettuu BAXI Manresa. Tämä joukkue on siitä mielenkiintoinen, että viikko sitten sen riveihin siirtyi suomalainen maajoukkuepelaaja Erik Murphy! Tuossa ottelussahan siis kohtaa Espanjan liigan ainoat suomalaispelaajat.

Kokoontuminen Reflassa la 9.2. klo 18.45

Los Boliches klo 19.15

Benalmadena klo 19.40

Lippu+kuljetus 33,00€ – 45,00€

Ilmoittaudu mukaan Reflan toimistossa klo 15 alkaen tai sähköpostilla unicajasuomi@gmail.com