Tulevana viikonloppuna Reflassa Huuhkajien EM-karsintaa ja Formula 1 Kanadan osakilpailu

Suomen jalkapallomaajoukkue jatkaa EM-karsinnassa urakkaansa lauantaina 8.6. klo 18.00 Espanjan aikaa Bosina -Hertsegovinaa vastaan, ja tuo ottelu näkyy suorana Reflassa. Huuhkajat hävisi karsintojen avausottelun Italian vieraana 2-0, mutta voitti sitten Armenian vieraissa samoin lukemin. Bosnia-Hertsegovina onkin yksi Suomen päävastustajista lohkossa, eli suuri ottelu on kyseessä. Seuraavana tiistaina Suomi matkustaa Liechtensteinin vieraaksi, ja tuo ottelu myös näkyy Reflassa. Ottelu alkaa klo 20.45 Espanjan aikaa.

Formula 1 -sirkus on siirtynyt Kanadaan, ja perjantaina pyörähtää 1. vapaat harjoitukset käyntiin klo 16.00 ja toiset harjoitukset klo 20.00. Lauantain 3. harjoitukset klo 17.00 ja aika-ajot ajetaan alkaen klo 20.00. Itse sunnuntain GP pyörähtää käyntiin klo 20.05. Tervetuloa jännittämään Reflan kisakatsomoon Valtterin ja Kimin otteita!!

Koripallossa Unicajan kausi päättyi harmittavasti tiukassa playoff -sarjassa puolivälierävaiheeseen Valenciaa vastaan. Kolmas ja ratkaiseva osaottelu päättyi niukkaan 3 pisteen tappioon. Haluamme tätäkin kautta kiittää kaikkia mukanaolleita kaudesta, Unicaja ja Sasu Salin esittivät huikeita otteita ja tunnelmia kauden aikana.

Malagan jalkapallojoukkue jatkaa vielä tosissaan taistelua noususta takaisin La Ligaan!! Tiistaina otettu 2-1 -vierasvoitto Albacetesta varmisti Malagalle paikan pudotuspeleissä, vastustaja ja pelipäivät varmistuvat jo todennäköisesti lauantain viimeisen kierroksen päätyttyä myöhään illalla. Lipunmyynti 1. kierroksen pudotuspeleihin on Malagan osalta jo alkanut, tunnelmasta ja jännityksestä tulee huikea!! Lauantaina Malaga kohtaa siis vielä viimeisellä runkosarjan kierroksella Elchen, ja voitto tuosta varmistaisi Malagalle kolmannen sijan sarjassa ja hyvät lähtöasetelmat pudotuspeleihin!