Töihin tai harjoitteluun?

Oletko kiinnostunut Espanjasta ja Aurinkorannikosta työpaikkana tai harjoittelupaikkana? Me Reflassa työskentelemme kausirytmissä jossa kausi alkaa yleensä syyskuun alussa ja jatkuu aina kevään jääkiekon MM-finaaleihin saakka eli toukokuun loppuun. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä että uusia työpaikkoja avautuu ainoastaan kesäisin.

Kokit
Keittiörekrytointia tehdessämme etsimme erityisesti vastuunkantajia. Sellaisia kokkeja jotka pystyvät ottamaan vastuuta ja ovat valmiita oppimaan uutta. Me olemme À la Carte-ravintola jossa painotamme ruuassa erityisesti raaka-aineiden korkeaa laatua, tasalaatuisuutta, isoja annoksia ja hyvää makua. Meidän keittiöstämme ei tule ulos hifisteltyjä pavunvarsia vaan me haluamme toteuttaa asikkaillemme sen kaikkein tärkeimmän lupauksen: Meillä nälkä lähtee pois.

Tarjoilijat
Tarjoilijoiden rekrytoinnissa pääpainomme on persoonassa. Me Reflassa haluamme että palvelukonseptimme perustuu siihen että ihmiset palvelevat ihmisiä. Työ jossa työskentelemme, puitteet joissa olemme ja ympäristö jossa elämme on hyvin erikoislaatuinen. Siitä johtuen työyhteisömme on äärimmäisen tiivis ja se on tottunut ottamaan uusia ihmisiä jäsenikseen. Siksi rekrytoidessa haluamme erityisesti löytää porukkaan sellaisia ihmisiä jotka ovat avoimia, iloisia ja kykeneväisiä tiimityöskentelyyn.

Me harjoittelupaikkana
Meille tulee vuosittain suuri määrä kyselyitä harjoittelupaikoista. Meille tärkeää harjoittelijoiden ottaminen on tärkeä osa rekrytointia. Monet meidän nykyisistä työntekijöistämme ovat nimenomaan tulleet meille alunperin harjoitteluun koulun kautta. Tämä antaa mahdollisuuden sinulle harjoittelijana tutustua meihin ja ympäristöön. Samalla me näemme että onko sinusta meille varsinaiseksi työntekijäksi. Harjoittelupaikkoja meillä on rajallisesti, johtuen yksinomaan siitä että haluamme harjoittelijoiden työskentelevän niissä työtehtävissä mitä meidän normaali henkilökuntammekin tekee. Tämä on ensiarvoisen tärkeää oppimisen kannalta. Meillä kokkiharjoittelija ei ole tiskikone eikä tarjoilijaharjoittelija siivoile vessoja koko päivää, meillä sinä olet rivikokki tai rivitarjoilija kaikkine hyvine ja huonoine puolineen. Harjoittelijoille tarjoamme yhden ilmaisen ruuan joka päivä harjoittelun ajan.

Mikäli Refla työpaikkana tai harjoittelupaikkana kiinnostaa niin laita meille tulemaan sähköpostia laurippietikainen@gmail.com

Reflan omistajat ja työntekijät kaudella 2021-2022

Omistajat:
Lauri P.Pietikäinen Puh: +34 62 44 33 157
Marko Levander  Puh: +34 692 170 990