Tällä viikolla Reflassa mm. jääkiekon SM-Liigan välierät, jalkapallossa Mestareiden Liigaa

Viikonloppuna pelattiin Malagassa Unicaja – Joventut, jonka Unicaja vei selvästi 88-63. Tämän artikkelin kuvassa on tuon ottelun ohjelmalehtinen, jossa oli sivu varattu Unicaja Suomen jutulle, jossa kerrottiin Sasu Salinin vierailusta Fuengirolassa ja Reflassa! Eli tuon näki useat suomalaiset sekä tuhannet espanjalaiset. Kiitos vielä kaikille mukanaolleille!

Tänään maanantaina 8.4. jatkuu siis jääkiekon Liigan välerät, vastakkain HIFK ja Kärpät. Sarjaa johtaa Kärpät otteluvoitoin 2-1.  Tiistaina 9.4. on vuorossa Tapparan ja HPK:n välinen sarjan 3. ottelu. Tuossa parissa voitot ovat 1-1. Keskiviikkona molemmat parit huilaavat, torstaina pelataan sitten HPK-Tappara, ja perjantaina Kärpät-HIFK.

Tiistaina jatkuu jalkapallossa Mestareiden Liiga, puolivälierävaiheessa kohtaavat Liverpool ja Porto sekä Tottenham ja Manchester City. Samaan aikaan on myös käynnissä pokeriturnaus, alkaen klo 20.00.

Keskiviikkona ohjelmassa tuttuun tapaan Tuomon Tietovisa ja illalla jatketaan jalkapllon Mestareiden Liigan parissa otteluilla Ajax-Juventus ja Manchester United-Barcelona!

Viikonloppuna on sitten taas formuloiden vuoro, kauden kolmas osakilpailu ajetaan Kiinassa, eli meikäläisittäin aamukisa. Lauantaina 13.4. klo 07.55 aika-ajot ja sunnuntaina 14.4. itse kisa, lähtö klo 8.05.  Molempina aamuina tarjolla tuttuun tapaan formula-aamiainen seisovasta pöydästä 5,00€/hlö.

Malaga CF pelaa myös kotiottelun lauantaina 13.4. klo 16.00. Lippuja löytyy vielä kyseiseen otteluun, luvattu reilua 20 astetta, peli pelataan siis huippuaikaan!

Sunnuntaina 14.4. onkin Eduskuntavaalipäivä, ja seuraamme niitä Reflassa klo 18.30 alkaen!