Sasu Salin vieraili Reflassa, Formulat veti taas talon täyteen!

Suomen Susijengin ja Unicaja Malagan Sasu Salin vieraili viime viikolla Reflassa. Paikalle oli saapunut muutama kymmenen henkilöä kuulemaan Sasun ajatuksia kuluvasta kaudesta sekä maajoukkueen peleistä. Rennossa tilaisuudessa kyseltiin tietysti Sasun jatkosta sekä Suomen maajoukkueen karsintapeleistä. Puhetta riitti myös esim. jalkapallosta ja muuten elämästä Espanjassa. Perjantaina Sasu oli myös seuraamassa Malaga – Sporting Gijon -ottelua, ja ystäväänsä Robin Lodia!

Sunnuntaina ajettiin Formula 1:ssä Bahrainin osakilpailu. Suomen Valtteri Bottas kaasutteli hienosti toiseksi, ja piti paikkansa kokonaispisteissä sarjan ykkösenä! Seuraava osakilpailu ajetaan 12.-14.4. Kiinassa, eli aamukisa Euroopan aikaa!

Tällä viikolla keskiviikosta 3.4. alkaen Reflassa näkyy jääkiekon SM-Liigan välierät, keskiviikkona tulessa Kärpät-HIFK ja torstaina oman urakkansa aloittaa puolestaan Tappara ja HPK. Perjantaina taas vuorossa HIFK-Kärpät ja lauantaina molemmat otteluparit pelaavat ottelunsa.

Tiistaina 2.4. se sitten alkaa. Nimittäin Reflassa syksyllä kuvattu Suomen Huutokauppakeisari Epsanjassa! Tule seuraamaan 10. kauden ensimmäinen lähetys Reflaan alkaen klo 19.30!

Keskiviikkona kisataan jälleen Tuomon Tietovisa alkaen klo 19.00