Reflassa viimeinen viikko aikaa osallistua skootteriarvontaan!

Uusi viikko on alkanut, Reflassa päähuomion vie tällä viikolla huipentuvat jääkiekon MM-kisat. Sunnuntaina 26.5. huipentuu ensinnäkin MM-kisat, mutta myös koko vuoden avoinna ollut kisa skootterista päättyy. Jääkiekon MM-kisojen finaaliottelun toisella erätauolla arvomme iloisen voittajan. Vielä ehdit siis osallistua, riittää, että syöt ruokalistaltamme pääruoan, täytät kilpailulomakkeen, niin olet mukana!

Suomen alkusarjan viimeinen ottelu pelataan tiistaina 21.5. klo 12.15, HUOM aika!! Vastassa tuolloin Saksa. Ottelun panoksena on Suomelle lohkovoitto, voitolla se varmistuisi. Torstaina pelataan sitten puolivälierät, lauantaina välierät ja sunnuntaina kulta- ja pronssiottelut.

Viikolla pelataan myös suomalaista jalkapalloa, Veikkausliigaa ja Ykköstä, ja ne näkyvät meillä.

Viikoinloppuna ajetaan myös Monacon GP Formula 1:ssä, ja näytämme torstain vapaista harjoituksista lähtien, lauantain aika-ajot ja sunnuntain kisan suorina!

Perjantaina matkaamme La Rosaledalle, kun Malaga CF kohtaa Real Zaragozan. Malaga taistelee vielä kynsin hampain noususta takaisin La Ligaan, ilmoittaudu mukaan, paikkoja löytyy vielä!

Sunnuntaina huipentuu taas koripalloliigan runkosarja, Unicaja kohtaa kotonaan Morabanc Andorran, peli alkaa jo klo 12.30. Lähde mukaan kannnustamaan Sasu Salinia ja Unicajaa. Ehtii vielä iltapäiväksi takaisin jännittämään formulaa ja jääkiekkoa!  unicajasuomi@gmail.com