Reflassa uusi kilpailu on jälleen käynnistynyt! Formula 1 -kausi starttaa, ja paljon muuta!

Reflan jo perinteeksi muodostunut “Räplää ja jaa” -kisa on jälleen käynnissä!  Kyseessä on siis jo kolmas kerta, kun ravintolamme arpoo kahden hengen matkat ja majoitukset + muuta ekstraa. Matka-ajankohdaksi on valikoitu lokakuu 2019, jolloin vietetään myös Reflan 20-vuotissynttäreitä! Eli kisa käydään Facebookissa, eli tykkämäällä sivustamme tai tägäämällä kaverisi, jonka kanssa haluaisit tänne matkustaa, olet mukana kisassa!

https://www.facebook.com/ravintolauusirefla

Tällä viikolla Reflassa jatketaan ampumahiihdon MM-kisojen parissa, jääkiekon SM-liigassa pelataan runkosarjan viimeiset ratkaisevat pelit ja jo viikonloppuna alkaa ns. “säälipleijarit”, lauantaina ja sunnuntaina.  Keskiviikkona kisaillaan perinteinen Tuomon Tietovisa.

Jalkapallon puolella näkyy Mestareiden Liigaa tiistaina ja keskiviikkona ja Eurooppa Liigaa torstaina.

Muistattehan, että Formula 1 -kausi alkaa myös tulevana viikonloppuna. Australian osakilpailu käydään siis aamutuimaan, lauantaina aika-ajot klo 7.00 ja sunnuntaina itse kilpailu klo 6.00 alkaen. Reflassa tarjolla perinteen mukaan aamupalapöytä hintaan 5,00€! Tervetuloa jännäämään Kimin ja Valtterin edesottamuksia. Onko Kimin auto todella niin nopea, mitä on mediassa annettu odottaa? Onko tämä vihdoin Valtterin kausi? Tulevasta viikonlopusta alkaen tätä aletaan jännäämään, ole mukana!!