Reflassa juhlittiin Suomen jääkiekon maailmanmestaruutta hienossa tunnelmassa!

Ravintola Uusi Refla onnittelee tuoreita maailmanmestareita!! Sunnuntain finaalia kanssamme oli tullut seuraamaan satoja ihmisiä, jonkin arvion perusteella jopa 500 ihmistä! Tunnelma oli huumaava, kun Suomi pikkuhiljaa oli matkalla kohti loppuhuipennusta! Kiitos vielä kaikille asiakkaillemme, tunnelma oli hieno läpi koko kisojen!

Malagan ja Unicajan koripallojoukkueen kaudet ovat vielä kesken!  Tulevana perjantaina seuraamme televisiosta Valencia-Unicaja -puolivälieräottelua alkaen klo 19.15, ja sunnuntaina 2.6. menemme Malagaan paikan päälle jännäämään, pääseekö Unicaja ja Sasu Salin Espanjan Liigan välieriin!

Malagan jalkapallojoukkue taistelee vielä tosissaan noususta takaisin La Ligaan. Sunnuntai-iltana 2.6. klo 20.00 alkaa Albacete-Malaga. ja tuota ottelua seuraamme luonnollisesti silmä kovana täällä Reflassa. Ensi viikon lauantaina 8.6. klo 20.30 on vuorossa runkosarjan päätöskierroksen hetki, kun Malaga kohtaa La Rosaledalla Elchen, ja silloin viimeistään selviää, pelaako Malaga jo sitä seuraavalla viikolla alkavissa pudotuspeleissä noususta!!

Meiltä saat myös lippuja delfiiniristeilylle, jotka lähtevät ihan Reflan läheisyydestä! Kysy lisää tarjoilijoiltamme! Juuri nyt lähtöjä on kaksi kertaa päivässä, kesän edetessä ensin 3 ja sydänkesällä 4 lähtöä päivässä!

Muistakaa, että Refla on jatkossakin normaalisti auki läpi kesän! Kesän aikana meillä näkyy Veikkausliigaa, Ykköstä, Formula 1:stä, pesäpalloa, tennistä, yleisurheilua ja paljon muuta. Keittiö tarjoilee ruokaa läpi kesän klo 12.00-21.30, tervetuloa viettämään kesää terassillemme!!