Refla alkaa valmistautumaan jouluun

Jouluaattoon on enää tasan kaksi viikkoa, Reflassa aletaan valmistautumaan joulunaikaan. Viime viikonloppuna teimme retken Colmenarin kylään, n. 30 km Malagasta pohjoiseen. Kylässä asustelee n. 3500 ihmistä. Siellä järjestettiin ns. makkara- ja viinifiesta, sai nähdä esityksen makkaranvalmistuksesta, maistella juustoja ja makeaa mostoviiniä, makkaroita eli esim. chorizoa ja morcillaa. Kylä on myös tunnettu hunajantuotannostaan ja kylässä sijaitseekin hunajamuseo. Sieltä tarttui kotiinviemisiksi mm. hunajaa ja hunajaviiniä. N. 50 henkilöä lähti viettämään aurinkoista ja lämmintä päivää ja kiertelemään kylää ja messutelttaa.

Urheilussa mennään vielä kuitenkin kunnon rypistys ennen joulua. Perjantaina 14.12 Malaga kohtaa jalkapallossa paikallisvihollisensa Cadizin, ilmoittaudu mukaan Reflan toimistossa tai malagacffanclubfinland@gmail.com.

Tulevana sunnuntaina 16.12 klo 19.30 koripallossa pelataan kauden kiinnostavin ottelu tähän saakka, sillä vastaan tulee Barcelona Lassa. Tämä joukkue vetää aina lähes stadionin täyteen, ole nopea ja ilmoittaudu, osoitteeseen unicajasuomi@gmail.com. Suomen Sasu Salin on erinomaisessa iskussa, maajoukkueessa männä viikolla sekä myös yksi tärkeimmistä pelaajista Malagassa!  Keskiviikkona 19.12 klo 20.45 Unicaja pelaa Eurocupin runkosarjan viimeisen ottelunsa FIAT Turinia vastaan. Vielä jouluaaton aattona pelataan viikon sisään toinen liigan kärkikamppailu ja huippuottelu, kun Baskonia saapuu haastamaan Unicajan, tuo ottelu alkaa su 23.12 klo 19.30. Nämä kaksi kamppailua ovat erittäin tärkeitä Unicajalle, ja tunnelma molemmissa peleissä on aina ollut huimaava!

Jouluaaton kattauksista siis mahtuu vielä klo 12.00 kattaukseen, tuossa kattauksessa mukana myös joulupukki!

Muistutuksena vielä siis jos olette varanneet paikan jouluaaton kattauksiin, käy maksamassa viimeistään Ma 17.12 Reflassa. Ti 18.12 aletaan myymään varattuja maksamattomia paikkoja uudelleen.