Malagan valmentajavaihto piristi joukkuetta, tuloksena 1-4 -vierasvoitto!!

Alcorcon – Malaga 1-4 🙂

Milloin viimeksi Malaga teki ottelussa 4 maalia? Ainakaan Alcorconia vastaan ei yksikään muu joukkue ole sen kotikentällä tehnyt neljää tuon divaritaipaleella (2011-). Malagan brand new valmentaja Victor sai nyt parhaan mahdollisen alun urakalleen.

Sateessa pelattu ottelu näytti Malagalta yllättävänkin valmiilta. Joka jätkä tsemppasi ja lopputulos on aivan oikeutettu. Numerot olisivat voineet olla suuremmatkin, Ontiveroksella oli tuhannen taalan paikka tehdä kolmaskin.

Kotijoukkue sai ainokaisensa N’Diayen hölmöilystä, kun suht vaarattomassa tilanteessa osui hanska hyökkääjän lärviin ja tilanteesta tuomittiin pilkku. Mennee isokokoisen pelaajan ja kostean kentän yhteisen kömpelyyden piikkiin.

Pitkästä aikaa oli Malagan peliä kiva katsella. Siinä kun poispotkittu Muñiz vuoden alusta alkaen toisteli toistamistaan kuinka “joka ottelu on vain yksi muiden joukossa”, Victor on julistanut kaikkien loppukauden pelien olevan “finaaleja” ja yrittävänsä voittaa niistä jokaisen. Nyt on siis 2/8 plakkarissa kun Reus -pelistä saadaan pisteet automaattisesti. Kaikki on vielä mahdollista.

 

Ensi lauantaina Mallorcaa vastaan on varmasti huikea tunnelma La Rosaledalla ja kotijoukkue täynnä itsevarmuutta. Tästä on hyvä jatkaa!

 

La 27.4 klo 16:15

MALAGA – MALLORCA

Kokoontuminen Reflassa 13:45
Los Boliches 14:45
Benalmadena 14:45
Torremolinos 14:55
Lippu ja kuljetus 37,50€ – 47,50€
Lapset (alle 12-v.) 22.50€
Fan Club jäsenet alennus kuljetuksista 5€

Legendaarinen “teksti-tv -peli MAL-MAL”. Näissä peleissä on aina ollut sähinää, oli sitten kyseessä La Liga tai Liga123. Minkälainen on Malaga nyt uuden valmentajan alaisuudessa? Ottelu pelataan mitä parhaimpaan aikaan. Muista ottaa Coppertonet mukaan!

lmoittaudu:
malagacffanclubfinland@gmail.com
+34 676 649 516/Lauri P. Pietikäinen