Malagalle vihdoin voitto!!!

VIHDOINKIN!

Deportivo – Malaga 0-2 (0-1)

Malaga otti kauden toisen voittonsa, ensimmäinen tuli siis kauden avauskierroksella. Sarjajumbo Deportivo kaatui selvehköin numeroin 2-0.

Ottelun ensimmäinen jakso oli aikamoista pelailua, mutta jakson loppupuolella Malaga sai ottelun ensimmäisiä kulmapotkujaan. Yhdestä niistä Malaga sitten teki arvokkaan 0-1 -maalin. Renato Santoksen antaman ulospäin kiertyvän kulmapotkun jatkoi hienosti takatolpalle hyökkääjä Antoñin päällän, jonne oli juossut vasenta pakkia pelannut Mikel Villanueva. Mies jatkoi ilmasta pallon takanurkkaan ja taukotulos oli 1-0 Malagalle.

Toisella jaksolla ote siirtyi koko ajan enemmän Malagalle, ja se pääsikin luomaan useita maalipaikkoja. Mutta tuo maalinteko, joka on tökkinyt koko alkukauden, tökki taas. Esimerkiksi toista otteluaan aloittanut vasen laitahyökkääjä Cristo pääsi 10 sekunnin sisään kahteen loistavaan maalipaikkaan boksin sisällä, mutta kotijoukkueen maalivahti torjui molemmat. Tämän jälkeen kärki Sadiku missasi kaksikin enemmän tai vähemmän läpiajoa. Adrianin komea laukaus 25 metristä torjuttiin aivan yläkulmasta.

Sadiku pääsi maalin makuun kuitenkin, kun ottelun viimeisillä minuuteilla Luis Hernandez lähetti pitkän pallon, johon vastustajan maalivahti lähti boksin ulkopuolelle puskemaan. Mies aliarvioi kykynsä, ja pallo pomppasi miehen selän taakse, josta Sadikulla oli helppo työ puskea pallo boksin ulkopuolelta tyhjään häkkiin.

Hienoa oli nähdä, miten 0-2 maalin jälkeen Sadiku juoksi kohti vaihtopenkkiä ja koko joukkue seurasi halaamaan valmentajaansa sekä koko muuta taustajoukkoa. Henki näyttäisi joukkueessa olevan yhtenäinen kaikesta huolimatta. Tämä voitto antoi odottaa itseään, josko tästä alkaisi nousu kohti parempia sijoituksia. Malaga nousi hetkellisesti pois putoajan paikalta, mutta tätä kirjoitettaessa Oviedo johtaa omaa otteluaan tunnin pelin jälkeen 3-1, ja on nousemassa taas Malagan edelle. Oviedonhan kohtaamme ensi lauantaina, toista bussia täytetään kovaa vauhtia. Tärkeä peli siis tuokin.

* MVP

Moni teistä varmasti kuohahtaa, mutta valinta osuu Keidi Barelle. Mies tekee kovaa duunia kentällä ja laittaa itsensä likoon. Mikä taidossa puuttuu, mies korvaa sen asenteella.

Toinen vaihtoehto voisi olla Sadiku, mutta sen verran missasi avopaikkoja. Mies tekee myös paljon työtä kentällä ja pääsee sentään maalipaikoille. Kaipa hänelläkin alkaa pikkuhiljaa osua, toivoa sopii.

Kiitos kaikille, jotka olitte kanssamme Reflassa seuraamassa peliä, tunnelma oli vapautunut, kun loppuvihellys soi. Vamosta nyt Malaga!!

Seuraava kotiottelu pelataan siis ensi lauantaina 26.10. klo 20.00, vastaan tulee samoista sijoituksista tällä hetkellä taisteleva Real Oviedo.

Ilmoittaudu mukaan reissuun!  malagacffanclubfinland@gmail.com tai puh. +34 676 649 516 tai Reflan toimistossa ma-pe klo 14-20.

Nähdään lauantaina La Rosaledalla!