Malagalle tasapeli torstaina vieraissa Zaragozaa vastaan ja tappio sunnuntaina Huescan vieraana

Torstain ottelu Zaragozan vieraana alkoi loistavasti, kun Malaga siirtyi Sadikun jo ottelun 3. minuutilla tekemällä maalilla 0-1 -johtoon. Kotijoukkue onnistui kuitenkin tasoittamaan pelin, ja tulos pysyi 1-1:ssä vielä ottelun 89. minuutille saakka. Malagan David Lomban puski kulmapotkusta tolpanjuuren kautta tilanteeksi 1-2, ja hetken sitä jo luuli, että Malaga CF ottaa vihdoin sen voiton. Toisin kävi, seuraavasta hyökkäyksestä tasoitus kuitenkin saatiin ja lopputulos oli 2-2.

Sunnuntain ottelussa Malagalle ei annettu mahdollisuuksia sarjan kärkipään joukkue Huescaa vastaan. Ottelu päättyi Huescan 2-0 -voittoon, ottelussa jossa Huescalta vielä hylättiin 2 maalia ja yksi torjuttu rankkari. Munirille pisteet tuosta suorituksesta. Adrian aloitti ottelun vaihteeksi penkillä, mutta tuli toisella jaksolla kentälle. Visiitti oli ranskalainen, mies sai suoran punaisen kortin. Lopussa Malaga sai vielä luotua maalipaikkoja, mutta maalipuiden väliin ei palloa saatu.

Seuraava mahdollisuus Malagalle voittoon tulee tulevana lauantaina 12. lokakuuta, kun paikallisvastustaja Cadiz saapuu La Rosaledalle. Cadiz on aloittanut kauden pirteimmin ja johtaa sarjaa. Ottelusta on tulossa mitä luultavimmin kiihkeä paikallisjännitteen perusteella. Länsinaapurista tulee varmasti tuhansia vierasfaneja, tunnelma kentällä ja sen ulkopuolella tullee olemaan kuuma.

Vielä mahtuu mukaan busseihin, toinen bussi täyttyy tätä kirjoitettaessa, tule sinäkin!

La 12.10. klo 18.00  Malaga CF  –  Cadiz

Lippu+kuljetus  37,50€ – 47,50€ (jäsenet -5€), lapset alle 12-v. 22,50€

Kokoontuminen Reflassa klo 15.30
Los Boliches klo 16.30
Benalmadena klo 16.30
Torremolinos klo 16.40

Ilmoittaudu mukaan!
malagacffanclubfinland@gmail.com