Malagalle tärkeä kotivoitto sekasorron keskellä

Paljon on tapahtunut Malaga CF:n rintamalla viimeisen viikon aikana aikaisempien kohujen lisäksi.

Valmentaja Victor Sanchez del Amo sai kenkää seurasta lauantai-iltana nopeasti kehittyneiden asioiden johdosta.

Tässä Iltalehden tiivistelmä aiheesta:

Penisvideo oli seuralle liikaa – espanjalainen huippuvalmentaja sai tylysti kenkää: ”Olen kiristyksen uhri”

Málaga on antanut kenkää penisvideokohussa ryvettyneelle päävalmentajalleen Víctor Sánchez del Amolle.

Víctor Sánchez del Amosta levisi alkuviikolla netissä eroottinen video. Málaga hyllytti päävalmentajan heti, kun video tuli julki. Nyt seura tiedottaa antaneensa potkut Sánchezille ja hänen valmennustiimilleen.

– Málaga on päättänyt erottaa Víctor Sánchez del Amon kurinpidollisista syistä, seura kertoo tiedotteessaan.

Málagan mukaan kohutapahtuma on tehnyt hallaa seuran imagolle.

– Málaga huomioi tässä ratkaisussa viimeaikaiset ei-urheilulliset seikat, jotka ovat vahingoittaneet seuraa. Tällä päätöksellä pyritään minimoimaan vaikutukset joukkueeseen ja koko organisaatioon.

Seuran päätös on kova paikka Sánchezille.

– Minä tässä se uhri olen. Olen kiristyksen uhri, mutta olen rohkea ja jatkan eteenpäin, Sánchez kommentoi perjantaina Antena 3:lle.

Sunnuntaina Sánchez julkaisi itse tiedotteen somekanavissaan.

–Haluan ilmoittaa, että olemme valmennustiimini kanssa eri mieltä seuran päätöksestä antaa potkut imagohaitan vuoksi, Sánchez aloitti tiedotteessaan.

Hän ei halua kuitenkaan viedä asiaa eteenpäin, vaan tyytyy elämään Málagan päätöksen kanssa.

–Olen surullinen siitä, että meidän ei annettu jatkaa taistelua yhdessä tämän rakastamamme seuran kanssa. Samalla haluan toivottaa onnea uudelle valmennustiimille.

–Poliisi tutkii minuun kohdistunutta kiristystä ja yksityisyyden loukkaamista. –– Kiitos kaikille, jotka ovat tukeneet minua näinä vaikeina päivinä.

Tiedotteen lopussa Sánchez vielä ilmoitti, että hän järjestää lehdistötilaisuuden tulevana keskiviikkona malagalaisessa hotellissa.

Victor piti tänään lehdistötilaisuuden.
(*klikkaa hiiren oikealla napilla ja käännä espanjasta englanniksi t: niksi-pirkka)

https://www.malagahoy.es/malaga_cf/rueda-prensa-Victor-directo_0_1428457324.html

 

Heikko kausi

Poliisi pidätti perjantaina 41-vuotiaan miehen epäiltynä Sánchezin penisvideon laittomasta levittämisestä netissä. Vielä ei tiedetä, oliko samainen mies myös kiristyksen takana.

Malaga nosti reservijoukkueen valmentajan Pellicerin vastuuvalmentajaksi Victorin potkujen jälkeen.

Malaga pelasi jo eilen ensimmäisen ottelunsa uuden (väliaikais?)valmentajansa kanssa. Se meni olosuhteisiin nähden hyvin. Tässä Laurin raportti eilisestä ottelusta:

Eine kleine Raport

Malaga – Ponferradina 1-0
Ottelu oli suljettu monissa vedonlyöntifirmoissa. Varmaan syystä että se oli aivan liian ennalta-arvaamaton. Malagan valmentaja Victor oli juuri hyllytetty skandaalinkäryisen “penisvideon” seurauksena ja kakkosjoukkueesta hätiin haalittu Pellicer hääri penkin päässä. Tiedossa oli myös fanien boikottia ja muuta erikoista (mm. juuri Ponferradinasta Malagaan lainalle haalittu hyökkääjä Buenacasa)
Kotijoukkue aloitti vahvasti ja Sadikun näpppärän oivalluksen johdosta Juanpi pääsi avopaikkaan jonka tietysti taas mokasi. Mutta tällä kertaa moka sattui vastustajan nilkkaan, sillä “jätkänpätkäjuanpin” lussu potku otti puolustajasta kimmokkeen ja tarjosi Antoñinille namupaikan jatkaa peliväline pömpeliin. Malaga johtoon 1-0 jo toisella minuutilla.
Ja tämä johto piti sitten aina loppuun asti. Ensimmäisen puoliajan Malaga hallitsi suvereenisesti ja toisella riittävästi. Tällä kertaa ei oikein löydy LVP-kandidaattia, mutta MVP:n titteli annettaneen maalintekijän sijaan keskikentällä erinomaisesti hääränneelle Muñosille. Ei tullut Keidi Baretta ikävä (poissa virallisesti loukkaantumisen johdosta, mutta kenties syynä myynnin valmistelu)
Huutosakki maalin takana boikotoi matsin ensimmäistä puoliaikaa ja keskittyi laulamaan sheikkiä ulos stadionin ulkopuolella. Toisella puoliajalla olivat kuitenkin jo tutuilla paikoillaan ja “Al-Thani vete ya!” virsi raikasi entiseen malliin.
Tärkeät 3 pistettä plakkariin. Perjantaina 17.1 klo 21:00 jatketaan vierasottelulla Fuenlabradaa vastaan. Tuosta voitto ja 26.1. keskipäivän kotiotteluun voitaisiin odotella jo kauden yleisöennätystä?
Kooste:

Seuraava kotiottelu pelataan Su 26.1. klo 12.00.    Kaikki mukaan, nyt kannattaa olla paikalla Euroopan puhutuimman jalkapalloseuran pelejä seuraamassa!

SUNNUNTAINA AAMUTUIMAAN!

NÄÄ ON PARHAITA  

Su 26.1 klo 12.00

MALAGA CF – CD MIRANDES

Kokoontuminen Reflassa klo 09.30

Los Boliches klo 10.30

Benalmadena klo 10.30

Torremolinos klo 10.40

Lippu+kuljetus 37,50€ – 47,50€ (jäsenet -5€)

Lapset alle 12-v. 22,50€

Ilmoittautumiset sähköpostitse malagacffanclubfinland@gmail.com

tai Reflan toimistossa ma-pe klo 14.00-20.00