Malagalle tappio kauden toisesta kotiottelusta

Malaga – Almeria 0-1

Käsikirjoituksen mukaan etenee Malagan taival kohti täyskriisiä. (tästä alempana)

Itse peli Almerian kanssa oli tasainen ja tasapaksu. Vierasjoukueella oli yksi paikka ja se käytti sen hyväksi. Vähän kuin Girona viime ottelussa. Tai aivan kuin Malaga sillä kaudella kun se putosi La Ligasta.

Malagan “vahvat” pettivät tänään. Cifu yritti yksin vielä palloa puolustuksesta maaliin asti. Renato Santos keskitti vastustajan maalivahdille. Adrian ja Juankar möhlivät maalipaikkansa.

Boulahroud keskikentällä oli aivan luokaton, mutta ylivoimaisesti surkeimman pelaajan tittelin ansaitsee tänään Rolon. Hidas, kankea mykiö ja keltainen kortti jo ensimmäisen vartin aikana. Siinäpä sitä.

Ainut onnistuja oli mielestäni uusi hyökkääjä Sadiku, josta saattaa tulla oiva pelimies. Lisäksi varamaalivahti Kellyan oli ihan hyvä siinä mitä teki. Juu ja Keko sekä Pacheco olivat paremmasta päästä, kun vaihdosta kentälle pääsivät. Ehkä kannattaisi kokeilla avauksessa. Rolonin voi tästä lähtien unohtaa tyystin.

Suurin jännitys tästä edespäin alkaakin olla ulkojalkapallollisissa seikoissa.

Niin se vaan on että kun negatiivinen kierre alkaa, ei tarinoissa ole yhtäkkistä tasonnostoa ja ihmesuorituksia. Niitä nähdään nousevan karman joukkueill eikä sitä Malaga nyt ole, vaikka keväällä Victorin kanssa lyhyen periodin ajan ehkä olikin.

Pari päivää ennen tämänpäiväistä peliä oli valmentaja Victor kertonut “pettyneensä ja vihastuneensa” seuran toimintaan. Tämä oli suora epäluottamuslause uusille pelaajille.

Omistaja-sheikki Al Thania taas on ryöpytetty oikein olan takaa joka puolelta viime aikoina. Tänään nähtiin mielenosoituskin miestä vastaan.

Victor ei aiemmin ole valmentajana onnistunut pl. viime kevät Malagassa. Hän on tunnettu hengenluojana, mutta kun tämäkin mies on alkanut syytellä muita se tuntuu kun pyyhe olisi heitetty kehään. Ei ihme että Malagan pelaajatkin turhautuneina kiukuttelevat kentällä. Kaikesta on aina helppo syyttää muita. Semminkin kun tällä kertaa sheikki ja urheilutoimenjohtaja on kaiken kuran ansainnutkin.

Joukkue tällaisinen lähtökohtineen ei tule nousemaan. Nyt mielenkiinto kohdistuukin siihen missä järjestyksessä asiat alkavat mennä kunnolla persiilleen. Jättääkö urheilutoimenjohtaja Caminero pestinsä vai pääseekö hän sheikin syntipukiksi ja saa potkut? Lähteekö Victor?

Ennen vuodenvaihetta saataneen “hovin” päätös siitä että 49% sheikin Malagan osakkeista kuuluu BlueBaylle. Tämän jälkeen osapuolet ovat oikeutettuja käymään osakkeillaan kauppaa. Toivottavasti sheikki tajuaa nyt lähteä. Hänellä ei ole enää yhtään tukijaa ja jopa poliitikot ovat alkaneet pyytää häntä siirtymään “takavasemmalle”

Toivottavasti Malaga napsisi pisteitä siihen tahtiin että olisi keskikastissa ja edes playoffin tuntumissa. Samaan aikaan voi toivoa että omistajaportaassa tapahtuu muutos. Tällä sapluunalla nimittäin huutosakit laittavat jengin boikottiin ensi kaudella ja se on seuran tuho.

Elämme mielenkiintoisia aikoja.

 

Almeria-tappion jälkeen valmentaja Victor oli räjähtänyt ja kertonut kuinka “ei ole eläessään nähnyt tällaista toimintaa” ja kuinka “luvatut vahvistukset jäivät saamati ja uudesta kolmikostakin vain yksi tuli perille”: Hänen tavoitellessa ulkkomaanasioista vastaavaa Jofrea ei kännykkä vastannut. Ukko kun oli lomilla samaan aikaan kun jäivät Benkahmassa ja Lorenzo saapumati. (nyt ovat toki jo perillä)
 
Noh. Urheilutoimenjohtaja Caminero ilmoitti sunnuntaina pitävänsä lehdistötilaisuuden tiistaina. Tänään sheikki kielsi mokoman pitämisen La Rosaledalla. Nyt ilmeisesti tuota ei pidetä muuallakaan eli ei ollenkaan.
Malagan kapteeni Adrian kertoo julkisuuteen kuinka vaikeata ovat harjoitukset olleet kun ei tiedetä keiden kanssa harjoitellaan ja miten. Ukot vierellä kun ovat vaihtuneet siihen tahtiin. Hän myös vihjaa kuinka Malagan tämänhetkisen tilanteen “seuraukset saattavat tulla negatiivisina yllätyksinä tietyille tahoille”.
Joka päivä tapahtuu. Harmi kun ei ole Malagasta 24h tv:n realitysarjaa. Voittaisi kaikki BB:t mennen tullen.