Malagalle niukka tappio sarjakärkeä vastaan

Malaga – Cadiz  1-2 (0-1)
Siipirikkoinen kriisiseura vs. divarin kärkijengi. Kotijoukkue olisi ansainnut vähintään tasapelin, mutta näinhän se menee kun on mennäkseen ja onnetar hylännyt.
 
Ensimmäinen puoliaika oli tylsä. Pallonhallinta Malagalla, mutta vastustaja tarvitsi vain yhden tekopaikan. Puolustaja vipuun ja epävarman maalivahdin kautta 0-1.
Toisella puoliajalla Malaga oli sangen suvereeni, mutta jälleen virhe puolustuksessa ja lähes nollakulmasta pallo pömpeliin 0-2. Varamaalivahti Kellyan saa ottaa molemmista takaiskuista itselleen osasyytä.
Kavennuksen 1-2 tekaisi upeasti esiintynyt tulevaisuuden lupaus Antoñin ja kohtaperään kolisutti Keko ylähirttä. Sadiku ja Keko mokasivat vielä avopaikat ja näin taas hävittiin. Vasemmalla laidalla debyyttinsä tehnyt Cristo (kuvassa) oli pirteä, ottaen huomioon tilanteen, minne nuorukainen “heitettiin”.
Niinhän se menee että tasapelit kääntyvät häviöiksi ja voitot tasapeleiksi kun joukkueen organisaatio on kriisissä. Siinä mielessä harmillinen seikka, kun tänäänkin voidaan sanoa Malagan olleen parempi sarjan suvereenia kärkijengiä vastaan.
Huomioitavaa:
  • Rolon LVP hidas, kankea köntys ja syötöt järjestäen väärille miehille
  • Cifu pelasi upeasti toisen puoliajan. Miksi vain toisessa kentällä?
  • Kellyan (varamokke) maalissa epävarma
  • Keko väläyttelee, mutta vieläkin hakee itseään
  • Antoñin on Malagan paras kärki
  • Muñoz pelasi parhaan pelinsä tähän saakka
Heh. Kun kotijoukkueen kannattajat olivat taas laulaneet tutut “Al-Thani vete ya!” (Al-Thani lähde vetään) laulunsa, vieraskannattajat pistivät pekkaa paremmaksi ja laulaa raikasivat “Al-Thani quedate!” (Al-Thani älä lähde!”)
Ensi sunnuntaina kohdataan kuuden pisteen ottelussa toinen kriisijoukkue Deportivo. Molemmat olivat vielä viime kaudella nousukahinoissa, mutta nyt tapellaankin putoamista vastaan. Sic transit gloria mundi.