Malagalle kaksi 1-1 -tasapeliä muutaman päivän sisään.

Mirandes – Malaga  1-1 (0-1)

Molemmat tyytyväisiä pisteeseen. Ottaen huomioon Malagan tämänhetkisen kuohunnan, on vieraspiste ihan hyvä. Pelissä oltiin kuitenkin hieman niskan päällä.

Pitää nyt alkaa vaan ottaa niitä kotivoittoja. Alkaen vaikkapa ensi tiistaista Rayo Vallecanoa vastaan. La Rosaledan tulisi olla hankala paikka vierailijalle, kuten se joskus oli. Tiistai on toivoa täynnä.

MVP tänään yllättäen Boulahroud.

LVP ilmeisesti matkaväsynyt Keidi Bare.

Malaga – Rayo 1-1 (1-0)

Jos joku oli siinä uskossa, että Malaga nousisi tällä kaudella, kannattaa lukea Vepen raportti fuengirola.fi -lehdestä. Etenkin tämän viikon episodi osa 2 (netissä to ja paperiversiona pe)

Tämän kauden tavoite on pitää joukkue sarjassa ja toivoa organisaation saavan itsensä uudelleenjärjestettyä jo kuluvan kauden aikana. Molempien näistä kohdista pitää täyttyä jos ja kun haluamme nähdä Malaga CF:n ensi kaudella Liga2:ssa.

Näistä lähtökohdista tarkasteltuna illan lopputulos oli ihan ok. Ensimmäisen puoliajan hallitsi kotijoukkue, jälkimmäisellä vieraat. Lopputulokseen ollevat molemmat tyytyväisiä, otaksun.

Illan MVP = Cifu ja LVP = Lomban

Malagalla on nyt koossa 6 pistettä kuudesta ottelusta. Tällä tahdilla (jos otetaan huomioon viime kauden Reus-indeksi) sarjapaikka niukin naukin säilyisi.

Voidaan ajatella, että joukkue koottiin keskeneräisenä ja näinollen pistekeskiarvo tästä nousisi. Toisaalta taas tammikuussa pitää vielä alentaa palkkakustannuksia 5 miljoonaa, eli hyvästi Juanpi ja joku toinen joka suinkin kelpaisi lihoiksilaitettavan (Adrian? Cifu?)

Yhtäkaikki. Jos ja kun joukkue uudistaisi sarjapaikkansa kentällä ja organisaatio saisi asiansa kuntoon, voidaan olettaa pohjakosketuksen olevan tässä ja nyt.

Suunta voi olla sitten vain ylöspäin.