Malagalle jälleen niukka tappio

Alcorcon – Malaga 1-0 (1-0).

Tappiollinen reissu oli Malagan vierailu hyiseen Alcorconiin, kun kotijoukkue nappasi 1-0 -voiton. Ottelun ainoa maali syntyi jo ottelun 8. minuutilla, kun keskitys oikealta tavoitti Fernandezin jalan. Malagan Diego Gonzalez ei saanut miestään pidettyä, ja Fernandez onnistui kurottamaan pallon Malagan oikeaan alakulmaan. Debyyttimaalivahti Gonzalo ei ylettynyt palloon venytyksestä huolimatta, ja tilanne oli 1-0 kotijoukkueelle. Malaga onnistui saamaan pari maalipaikkaa ensimmäiselle jaksolle, mutta taaskaan ei palloa maaliin saatu. Paras paikka tuli Benkhemassalle, kun mies pääsi laukomaan 16 rajan tuntumasta vastapalloon. Alcorconin maalivahti onnistui saamaan näppinsä väliin ja pallon kulmapotkuksi.

Toisella jaksolla Malaga hallitsi vielä enemmän peliä, ja onnistui hankkimaan parikin mehevää maalipaikkaa, kotijoukkueen maalivahti oli kuitenkin mies paikallaan. Minuutin sisään mies torjui hyvillä refleksitorjunnoilla ensin Antoñinin puskun ja seuranneesta kulmapotkusta vielä Diegon Gonzalezin puskun. Ottelun viimeisillä minuuteilla Sadiku kokeili vielä vasurillaan kaukolaukausta, maalivahti venytti jälleen hienosti alakulmasta pallon kulmaksi.

Tehotonta, tuo sana kuvaa hyvin Malagan hyökkäyspeliä, edelleen. Kenttätapahtumissa peli on tasaista, Malaga jopa hallitsevampi, mutta viimeisellä kolmanneksella pitäisi tapahtua enemmän.

Ensi sunnuntaina 24.11. Malaga kohtaa kotonaan iltapäiväottelussa Elchen, seuraava paikka kiillottaa kilpeään.

P.S. Mielenkiintoista oli, että tuon Alcorconin stadionin yleisökapasiteetiksi on ilmoitettu 5100. Ottelussa noin puolet penkeistä oli tyhjillään, mutta ilmoitettu yleisömäärä oli 5904 ?

Muistutuksena vielä Fan Club -kortin käytöstä:

Malaga CF fan clubin jäsenkortilla saa hyviä etuja. Kuljetuksista 5e alennuksen, 2 leikettä yhden hinnalla Reflassa Malagan vieraspelien aikana. talon viinin 1 eurolla, ison oluen 2 eurolla ja muitankin etuja…

Muttamutta. Etujen saanti edellyttää voimassaolevan jäsenkortin näyttämistä. Meillä on esim. Reflassa toistakymmmentä uutta työntekijää eivätkä he mitenkään voi selvänäkeä kellä on voimassaolevaa korttia ja kellä ei.

Ei pankkiautomaatinkaan luokse mennä nostamaan tutulta automaatilta rahaa ilman mukanaolevaa voimassaolevaa korttia. S-market ei anna bonuksia ilman voimassaolevan kortin vilauttamista jne.

Olemme ilmoituksissammekin sen kirjoittaneet – edun saa vilauttamalla voimassaolevaa jäsenkorttia. Se on pelin henki. Eli muistakaatten ottaa tuo korttinne mukaan vaikka olisitte kuinka tuttuja. Mikäli kortti on kadonnut tai unohtunut niin teemme toki konttorissa sen tilalle uuden.

Ystävällisin terveisin Reflan henkilökunta ja Malaga CF fan Club Finlandin toimisto.

SEURAAVA PELIREISSU

MALAGA – ELCHE SU 24.11 KLO 16:00

Kokoontuminen Reflassa 13:30
Los Boliches 14:30
Benalmadena 14:30
Torremolinos 14:40

Lippu ja kuljetus 47,50€ (TRIBUNA-KATSOMO)
Fan Club jäsenet 42,50€
Lapset (alle 12V) 22.50€

lmoittaudu:
malagacffanclubfinland@gmail.com
+34 676 649 516/Lauri