Malaga vihdoin kotivoittoon!!!

Malagan nousuhaaveet elävät yhä!

Maanantai-iltana La Rosaledalla koettiin huikea ottelu ja tunnelma pitkään aikaan, kun Malaga kaatoi erittäin tärkeässä ottelussa Oviedon maalein 3-0. Helpoksi Malagalle ottelua ei tehty, sillä keskikenttäpelaaja Keidi Bare sai suoran punaisen kortin jo ottelun 30. minuutilla. Tätä ennen Malaga oli jo onneksi siirtynyt 1-0 -johtoon, kun kentän paras pelaaja Javi Ontiveros kaadettiin rangaistusalueella. Oli jo aikakin, joku voisi sanoa. Edellisessä ottelussahan Malagalta vietiin aika selvä “ranu”.

Vaikka Malaga pelasikin yli tunnin miesvajaalla, se ei kentällä kuitenkaan näkynyt. Malagan kentällä ollut joukkue taisteli Barenkin edestä. Keidi Bare poistui kentältä itkuisena, kertoo mielestäni omistautumisesta joukkueelle. Ensimmäisen jakson yliajalla Malaga siirtyi jo 2-0 -johtoon Javi Ontiveroksen upealla ja komealla maalilla. Miehen tavaramerkkinä pidetyllä tyylillä mies nousi vasemmalta laidalta keskelle ja pamautti takayläseen noin paristakymmenestä metristä, ja Rosaleda räjähti.

Toisella jaksolla Malaga jatkoi vahvoja otteita, miesvajaus ei näkynyt ollenkaan. Katsomossa keskityttiin lauluun ja huutoihin, jopa aallot kiersivät lehtereillä, ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Kermaksi kakun päälle vielä ottelun 80. minuutilla kärkimies Blanco Leschuk pelasi oikean pakin Cifun keskeltä yksin läpi, ja miehen viileä chippi löysi tiensä maaliin ja loppulukemat 3-0 oli taululla. Loppuaika olikin täyttä laulua ja kun loppuvihellys kuului, stadionilta hehkui vapatuneisuuden tunnelma. Hienoon paikkaan tämä voitto tuli, sillä tulevana perjantaina Malagan saldoon napsahtaa automaattisesti kolme pistettä lisää, kun ohjelmassa olisi ollut Reus – Malaga.

Malaga onkin sitten “voittoputkessa”, kun Malagan seuraava pelattava ottelu on jälleen kotikentällä perjantaina 24.5. kello 21.00. Vastaan tulee Real Zaragoza. Odotammekin tuohon otteluun isoa yleisömäärää. Ilmoittaudu jo mukaan tuohon otteluun, jossa odotettavissa on jälleen huikea taistelu pisteistä ja Malagan kamppailua nousukarsintojen pudotuspelipaikoista! Tämän jälkeen kesäkuun alussa Malaga kohtaa isossa ottelussa vieraskentällä Albaceten, ja runkosarjan päätösottelu Malaga – Elche pelataan 8.-9.6.

Ilmoittautumiset Reflan toimistossa tai s-postilla

malagacffanclubfinland@gmail.com