Malaga vierasottelussa 0-0 -tasuriin Numanciaa vastaan

Numancia – Malaga 0-0

Perjantaina Malaga matkusti Numancian vieraaksi, ja lopputuloksena oli tutun oloinen 0-0. Viime viikon yskäisyn jälkeen palattiin normaaliin päiväjärjestykseen, kun tosiaan edellisessä pelissä malagalaisittain epätyypillisesti sekä tehtiin että päästettiin 3 maalia.

Malaga oli mielestäni kentällä taas se hallitsevampi joukkue, ja sai luotua ottelussa pari-kolme ihan hyvääkin maalipaikkaa, kerran jopa pallo saatiin maaliin, mutta VAR- tarkastuksen jälkeen se hylätiin paitsiona.

Oma pää pysyy puhtaana edelleen, mutta hyökkäyspäässä peli ontuu. Boxissa vaarallisin kaverimme viime aikoina ollut Antoñin oli tässä pelissä enimmäkseen oikeassa laidassa, hänelle jäi siis pallojen toimittaminen laatikkoon. Sadiku ei päässyt kärkimiehenä jatkamaan, ainoa hyvä paikka tuli juuri Antoñinin kautta, kun hän pelasi takaviistoon 16-rajalle Pachecolle, jonka veto painui takatolpasta ohi.

Malagan puolustuspäässä Lomban joutui jättämään kentän jo ensimmäisellä puoliajalla loukkaantumisen vuoksi, tilalleen tuli Diego Gonzalez, joka pelasikin mukiinmenevän ottelun. Ensi töikseen mies pelasti Numancian ottelun parhaan maalipaikan liu’ullaan. Juankar oli myös näkyvässä roolissa vasemmalla laidalla.

Perjantaina 6.12. eli itsenäisyyspäivänä mennään sitten taas La Rosaledalle hakemaan kolmea pistettä. Pienestä nämä asiat ovat kiinni, edelleen positiivisesti ajateltuna ollaan vain 10 pistettä nousukarsintapaikasta, kun kautta on vielä reilu toinen puolisko pelaamatta.

Lähde mukaan seuraamaan ottelua paikan päälle, kun Malaga CF ja Tenerife ottavat yhteen iltavalaistuksessa!

Pe 6.12 Malaga – Tenerife klo 21:00

Kokoontuminen Reflassa 18:30

Los Boliches 19:30

Benalmadena 19:30

Torremolinos 19:40

Lippu ja kuljetus 47,50/ 37,50€

Lapset (alle 12V) 22.50€

llmoittaudu jo mukaan:

malagacffanclubfinland@gmail.com

Huom!

Myymme myös pelkkiä lippuja (ovh) ihan minne tahansa stadionille.

Mahdollisuus ilmoittautua myös pelkkään kuljetukseen.