Malaga nousi trillerissä lopulta tasoihin

Malaga – Elche 3-3 (1-2)
No nyt oli sitten vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Ensimmäisen puoliajan Malaga oli tuttuun tapaan hallitseva osapuoli, mutta kun Villanueva (juuri kun päästiin kehumasta) mykiöi vasemmalla laidalla Munirin avustuksella kaksi maalia, alkoi tilanne näyttää jo huolestuttavalta.
 
On huomioitavaa että Juanpi ei saanut “puolen metrin päästä pallloa ladonoveen”, kun vastahyökkäyksestä vastustajalle seurasi taasen rankkari. Ja vaikka tämä ikuinen lupaus syötön järjestikin Pachecon 1-2 kavennukseen, on mies silti parhaimmillaan kentältä pois vaihdettuna. Tänään molemmat Venezuelan “vahvistukset” Villanueva ja Juanpi olivat suolesta.
Tauolle 1-2 numeroin ja toisella puoliajalla harjoitettiinkin sitten raivokasta tasurin hakua. Vastustajien maalivahti torjui kuitenkin kaiken mahdollisen ja mahdottoman siinä kun väärin sijoittunut Munir auttoi Elchen jo 1-3 karkumatkalle. Tässä vaiheessa näytti huonolta.
Lopussa kuitenkin loistavasti muutenkin pelannut Juankar sai vastustajan rikkomaan rangaistusalueella ja Sadiku pisti pelivälineen pömpeliin varmoin ottein. Hetikohta lupaava nuori hyökkääjä Antoñin puskikin tasoituksen (oliko Mikelin syöttö?). Nousuun ja pelin suvereeniseen hallintaan kyettiin vasta kuin aneeminen Juanpi vaihdettiin R. Santosiin.
Tasapeli tuntui voitolta, vaikka totuuden nimessä voittoa oltaisiin tästä pelistä kaivattu.
Plussat:
  • MVP Juankar oli suvereenisesti kentän paras
  • kaksi kertaa nousu kahden maalin takaa
  • Cifu on eliittiä
  • Bussi nr 1:n kuljettajan tytär seurustelee Lorenzon kanssa ja tuo lupasi pyytää tytärtään tuomaan Reflaan Lorenzon (tulevaisuuden lupaus Man. City) pelipaidan nimikirjoituksilla
Miinukset:
  • Munir oli epävarma. Ja onko tuo koskaan torjunut yhtään rankkaria?
  • Villanueva mykiöi kahden maalin verran puolustuksessa
  • Juanpi jatkaa olemalla paska. Alkaa toivo mennä tuon kanssa. Oli ennen sentään hyvä laukoja, mutta nyt ei osuisi edes ladon oveen haulikolla metrin päästä. LVP -palkinto Juanpille.
Ensi perjantaina 29.11 klo 21:00 pelataan vieraspeli Numancia – Malaga. Otetaanpas siitä 3 pistettä. Toivottavasti Adrian olisi kunnossa, sillä nyt tarvitaan keskikentälle kapteeni takaisin.
Tervetuloa Reflan kisakatsomoon. Järkätään vähän ylimääräistä tulosvetoakin kilpailuksi. Juke Kataja-Rahko on luvannut toimittaa pari kappaletta elokuvalahjakortia pikkujouluelokuvaan Täydellinen Joulu Cine Alfilissa palkinnoksi.
Ja Reflassahan tuttuun tapaan ottelun aikana 2 leikettä yhden hinnalla, talon viini 1€/lasi, tuopillinen Alhambran “vitosolutta” vain 2€, kunhan muistaa näyttää voimassaolevaa jäsenkorttia tarjoilijalle.