Malaga kolmanteen peräkkäiseen voittoon!! Racing Santander kaatui 2-0!

Kolmas perättäinen voitto ja yhdeksäs tappioton kotipeli putkeen. Eilen lähti La Rosaledalta hymyileviä ihmisiä ottelun jälkeen.
Racing oli oikeastaan antautunut jo valmiiksi.

La Rosaleda oli myyty loppuun hyvissä ajoin ennen peliä ja kotijoukkue vastasi innostukseen pelaamalla kurinalaisesti ja tekemällä työtä väsymättä. Useiden missattujen maalipaikkojen jälkeen syntyi kaksi onnistunutta.

Oikealla laidalla pelaava talven siirtoikkunan uusi ukkeli Tete on ollut alusta lähtien positiivien yllätys. Ensimmäisestä maalista hän vastasi nappisyötön jälkeen viimeistelemällä hienosti sellaisesta paikasta, josta yleensä aina potkitaan yli/sivuverkkoon. Toisen jatkoi Lomban vapaapotkusta (Juanpi) suoraan verkon perille.

MVP mielestäni oli kuitenkin Hicham. Alati vaarallinen vasen laitahyökkääjä, joka tuntuu panevan paremmaksi peli peliltä.
Kunniamaininta pitää antaa stadionille, sen tunnelmalle ja yleisöllä. Meno oli kuin silloin joskus “hyvinä aikoina”. Tulkoon nuo ajat takaisin.

Ensi perjantaina on vuorossa vieraspeli Las Palmasia vastaan klo 21:00. Tervetuloa Reflan kisakatsomoon. Postataamme tähän ryhmään myös tavan mukaan linkin matsin suoraan YouTuben lähetykseen (ilmainen kanava Espanjan ulkopuolella) kaikille etäkannattajille!

Seuraavaan kotiotteluun Su 8.3. klo 16.00 otetaan jo vastaan ilmoittautumisia!

MALAGA – ELCHE SU 8.3 KLO 16:00

Saadaanko jo kymmenes perättäinen kotipeli ilman tappiota? Tuleeko La Rosaleda taas täyteen? Ainakin ottelu pelataan mitä parhaimpaan aikaan! Viime pelireissuilla on ollut valtavan positiivinen nousufiilis. Tule mukaan kokemaan se kanssamme. 

Kokoontuminen Reflassa 13:30
Los Boliches 14:30
Benalmadena 14:30
Torremolinos 14:40

Lippu ja kuljetus 47,50€ (TRIBUNA-KATSOMO)
Fan Club jäsenet 42,50€
Lapset (alle 12V) 22.50€

lmoittaudu:
malagacffanclubfinland@gmail.com
+34 676 649 516/Lauri P. Pietikäinen