Malaga jälleen tasapeliin, kaksi kertaa menetti johtoaseman.

Malaga – Mirandes 2-2 (1-0)
Malagalle tuo voittaminen on taas vaikeaa.
Aurinkoisessa aamupäiväpelissä pelattu ottelu loppui siis tasatulokseen 2-2, Malaga menetti johtoaseman kahdesti.
Ensimmäisellä jaksolla Malaga oli hallitsevampi joukkue, ja onnistuikin maalinteossa. Pallo pelattiin boksiin, jossa toppari Diego Gonzalez pääsi kokeilemaan laukaisua ilmasta pilkun kohdalta, mutta miehen jaloille tultiin rankkarin arvoisesti. Kehiin mukaan loukkaantumisen jälkeen palannut kapteeni Adrian ampui rankun varmasti sisään. Malaga johti ottelua tuon maalin ansiosta tauolle lähdettäessä 1-0.
Toinen jakso alkoi jälleen hieman heikommin Malagalta, Maalivahti Munirille sattuu silloin tällöin kaikenmaailman lapsuksia, ja tiedossa on, että jalalla pelaaminen ei ole ollut Marokon aavikolla se ykköstreeni. Tänään sitten nähtiin se kaikista pahin moka kaikista. Miehellä olisi ollut hyvin aikaa purkaa pallo pois. mutta aikaili sen verran, että vastustajan ukko pääsi tuikkaamaan pallon pari metriä maaliviivasta sisään. Eli täydellinen lahjamaali, ja Mirandes pääsi peliin mukaan. Kuitenkin reilu 10 minuuttia tästä, Malaga pääsi ottelussa toisen kerran johtoon, kun avauksessa pirteästi pelannut Hicham keskitti nappisyötön boksiin juosseelle Sadikulle, joka ohjasi pallon ilmasta maaliin. Maali oli miehen kauden yhdeksäs.

10 minuuttia ennen loppua se tasoitus sieltä sitten tuli. Tällä kertaa antisankarina oli vasen pakki Juankar. Ensin hän arvioi pallon lentoradan väärin, puski suoraan vastustajalle, jolla oli muutaman metrin etumatka. Juankar sai vielä miehen kiinni, mutta hänet ohitettiin helposti, boksissa sitten lakaisi tylysti jalat alta, ja rankkuhan sieltä tuli. Tarkka (hiljaisehko) kuti alakulmaan, eikä Munir onnistunut paikkaamaan aiempaa mokaansa.

Mirandes sai vielä yhden laukaisupaikan lisäajalla, mutta se meni hiuksenhienosti ohi. Myös Malaga pääsi pariin otteeseen yrittämään keskitystä boksiin, mutta ei onnistunut saamaan kunnon maalipaikkoja. Ottelu päättyi näin siis tasatulokseen, ja Malagalle 9. peräkkäinen tappioton ottelu.