Malaga jäi kotonaan 0-0 -tasapeliin Sporting Gijonia vastaan

Tässä Jaakon lyhyt mutta ytimekäs analyysi sunnuntain keskipäivän kamppailusta:

“Malaga – Sporting 0-0 FT

Viime vuonna Munirilla oli oma roolinsa siihen ettei Malaga noussut takaisin La Ligaan. Tällä kaudella näyttäisi siltä että hän pitää huolen siitä että Malaga ei putoa Segundaan.

Muuten tässä on turha sen enempää lässyttää. Malaga oli toisella jaksolla hyvä ja yritteliäs mutta tuolla joukkueella ei vaan osuta edes ladon seinään tällä hetkellä. Samat sanat vastustajasta. Kyllä jomman kumman olisi noista paikoista pitänyt tänään maaleja tehdä.

Jos posin kautta halutaan lähteä niin tänään vastustaja ei rokottanut Adrianin tuhannen taalan paikan jälkeen.”

Tähän voi tosiaan lisätä, että jälleen saatiin pallo kertaalleen ylärimaan ja loppuhetkillä pallo siivottiin vieraiden maaliviivalta. Toisaalta Muñir otti ottelun loppupuolella pari “gamesaveria”, mutta vielä kun se pallo saadaan maaliin ja mielellään toinenkin perään ennen vastustajaa, niin voittojakin alkaa lopulta tulla. Positiivisimman esityksen antoi mielestäni ensimmäistä kertaa Malagan kotinurmella esiintynyt, vaihdosta sisään tullut Antoñin. Voisi torstaina melkein kokeilla avaukseen Lorenzon paikalle. Tosin tuskin vierasottelussa lähdetään kahdella kärjellä. Eilenhän kentällä ei nähty ollenkaan Boulahroudia, Benkhemassaa eikä Renato Santosta.

Torstaina 3.10. on uusi mahdollisuus Zaragozan vieraana. Klo 19.00 alkava ottelu näkyy luonnollisesti Reflassa, tule jännittämään kanssamme!