Liikekannallepano 2019 oli menestys

Aurinkorannikon Leijonat järjesti jälleen Liikekannallepanon, eli rennon kävelytapahtuman, jonka tuotto meni eri hyväntekeväisyyskohteisiin. Rahaa kerättiin lapsille, nuorille, sydänsairaille, diabeetikoille sekä Naisten Pankin kautta pieniin kehitysmaiden naisille kohdennettuihin yrityslainoihin.

Hienosti sai tapahtuma kerättyä osallistujia, ja sääkin oli mitä mainioin. Reflan hernekeitto ja punssi tekivät kauppansa, ja jokaisesta lautasellisesta meni 1 Euro hyväntekeväisyyteen.

Hiihdon MM-kisat on nyt hiihdetty, tällä viikolla alkaa vuorostaan sitten ampumahiihdon MM-kisat, ja ne näkyvät meillä Reflassa. Jalkapallossa pelataan jälleen Mestareiden liigaa, jääkiekossa SM-Liigan runkosarjan viimeisiä kierroksia, sekä KHL:ssä Jokereiden taivalta. Koripallossa Unicaja taistelee tällä viikolla EuroCupin välieräpaikasta, sunnuntaina kotiottelu Espanjan Liigassa sekä ensi viikon maanantaina lähdemme La Liga 2:n kärkiotteluun Malaga – Osasuna!!

Keskiviikkona tuttuun tapaan Tuomon Tietovisa, pokeria pelataan myös tuttuun tapaan tiistaina ja nyt myös PERJANTAISIN.

Tervetuloa seuraamaan urheilua ja nauttimaan tarjonnastamme aurinkoiselle terassillemme, kevät on tulossa ja kelit lämpenevät!!