Kohti keskiviikkona alkavia nousuplayoffeja! Elche kaatui 3-0 reservimiehilläkin!

NO NYT!

Lauantaina pelattiin runkosarjan viimeinen ottelu. Malaga otti jo viidennen perättäisen voittonsa!

Malaga – Elche 3-0

https://www.youtube.com/watch?v=MRoksn5wDS4

Valmentaja Victor oli ottelussa puun ja kuoren välissä. Kolmas sija runkosarjassa antaisi kenties yllättävänkin merkittävän avun pudotuspeleissä (rangaistuspotkukilpailujen sijaan runkosarjassa korkeammalle sijoittunut etenee jatkoon/La Ligaan), mutta samalla pitäisi muistaa että jo seuraavan viikon keskiviikkona käynnistyvät pudotuspelit tarvitsisivat ehjän miehistön vähillä korteilla. Korttitilithän nollautuvat playoffeihin, lukuunottamatta ensimmäisen pelin ensimmäistä osaottelua. Nyt Elcheä vastaan Ricca otti keltaisen, joten tuo on nyt ainoa rasite joukkueella.

 

Victorin taktiikka peluuttaa varamiehiä osoittautui oikeaksi. Avauskokoonpanossa nähtiin vain kolme viime kierrosten vakiopelaajaa. Sen sijaan saimme nähdä kuinka upeasti pystyivät peliä pyörittämään vähälle ajalle jääneet reserviläiset. Ehkä suurimpina yllättäjinä Hicham, Boulahroud ja maalivahti Kieszek. (Kieszek ei ainakaan Vepen mielestä yllättänyt, miehen taidot on jo nähty niissä harvoissa peleissä missä mies on näyttöpaikan saanut)

 

Kaksi jälkimmäistähän ovat meille tuttuja myös käynnistään Reflassa viime syksynä Malaga CF fan club Finlandin vuosijuhlissa(!)

https://www.facebook.com/watch/?v=355742085196661

Vepsterin mietteet Elche -pelistä ja jatkosta:

“Ennen ottelua, kun kokoonpanot julkistettiin, tuli hieman sellainen tunne, että tasapeli olisi hyvä tulos, toivottavasti se riittää kolmannen sijan varmistamiseen. Sen verran tässä on oppinut olemaan ns. takajaloillaan viime kauden sekä tämän kauden puolivälin jälkeiseen Malagan peliin sitä seuratessa, ihan valmentajanvaihdokseen saakka. Vielä mitä, tuo Boulahroudin maali ottelun ensimmäisestä tilanteesta, siis kulmapotkun jälkitilanteesta. Yleensä noilta paikoilta paukut ovat lähteneet lähinnä kohti Malagan sataman maailmanpyörää. Nyt kun vielä laukojana erittäin pienelle peliajalle jäänyt Boulhroud oli laukomassa. Kun pallo tolpan kautta maaliin upposi, lähti itseltä samalla se epävarmuuden tunne. Tästä vielä hyvä tulee. Boulahroudin 50m spurtti suoraan valmentaja Victorin syliin kertoi tämän hetken Malagasta, kaikki puhaltaa yhteen hiileen ja joukkueelle, sille yhteiselle unelmalle paluusta eliittien joukkoon. Tämän jälkeen ei ollut enää huolta miten ottelussa tulee käymään. Kuten kahden edellisen kotiottelun tapaan, sieltä ne pari lisämaalia onnistuttiin taas tekemään, pystytään tappamaan peli ennenkuin mitään katastrofia ehtii tapahtua. (Tätä ei siis edellisen valmentajan aikana onnistuttu tekemään) Saatiin maali kulmapotkusta – maalintekijänä esimerkilliseen tapaan joukkueen kapteeni Ricca – mies, joka oli saanut pari minuuttia aiemmin kovan iskun päähän keskikentällä. Koko joukkue pelasi vapautuneesti, ja sai vajaa 20000 -päisen Malaguista-joukon laulamaan koko soittolistan Malagan tummenevaan iltaan. Ja maalivahti Kieszek – todella vähälle peliajalle jäänyt 35-vuotias kakkosveskari oli itse varmuus. Toivottavasti mies saa jatkaa seuraavissa peleissä. Oikea-aikaiset vastaantulot, mahtava reaktiotorjunta vapaapotkuun 16-tuntumasta, joukkuepelaaja isolla J:llä!
Ja kuinka hienoon yhteislauluun tuo sitten ottelun päätyttyä päättyi: “Vamos a volver” kaikui jopa Marbellaan saakka, joukkue kiersi koko kentän jokaista kannattajaa kiittäen.
Mitään ei kuitenkaan ole vielä ratkennut, nyt ne tosipelit vasta alkavat. Näissä kahdessa Deportivo-ottelussa mitataan joukkueen kantti. Tämä esitys antaa Victorille positiivisen ongelman, ratkaisijoita löytyy jopa miehiltä, jotka eivät pääse vaihtopenkille kaikkien ollessa saatavilla. Keskiviikkona se alkaa, täällä ei meinaa pöksyissä pysyä ennen keskiviikkoa!”

 

PLAYOFFIT ALKAVAT, OLETKO VALMIS?!

Lopullinen sarjataulukko:
https://www.marca.com/futbol/segunda-division/clasificacion.html

Eli Malaga kohtaa Deportivon ja Albacete Mallorcan. Pelataan kaksiosaiset ottelusarjat. Yhteismaalit ratkaisevat ja voittajat etenevät keskinäiseen finaaliin. Tämä pelataan niinikään kaksiosaisena. Sikälimikäli maalit ja vierasmaalit sattuisivat olemaan tasan pelataan 2 x 15 minuutin jatkoaika. Tämän jälkeen emme näe rangaistuspotkukilpailua vaan runkosarjassa korkeammalle sijoittunut menee jatkoon. Tämä tarkoittaa suurta etua Malagalle. Esimerkiksi nyt jos mentäisiin poispotkitun Muñizin puolustustaktiikalla ja pelattaisiin 4 ottelua 0-0 niin noustaisiin La Ligaan ???

 

Tervetuloa keskiviikkona Reflan kisakatsomoon seuraamaan playoffien ensimmäisen kierroksen ensimmäisen otteluparin ensimmäistä ottelua Deportivo – Malaga klo 21:00. Kisatarjouksena 2 leikettä yhden hinnalla* alkaen jo klo 19.00 illalla.

Tarjous on voimassa kaikille – nyt ei tarvitse jäsenkortteja vilautella.

(*Pippuri-, metsästäjän- tai wieninleike. Annosten on oltava identtiset)

Viime viikon perjantaina saatiin uutispommi. Malagan omistaja-sheikki Al Thani hävisi oikeuden päätöksellä BlueBay -hotelliketjulle hieman vajaat puolet Malaga CF:n omistajuudesta. Tarkemmin sanottuna kuvio menee näin:
3,2% Malagan osakkeista omistavat pienosakkaat
96,8% osakkeista kuuluu sijoitusyhtiö NAS:n salkkuun (tästä salkusta aikaisemmin sheikki omisti 100%)

Nyt tämä NAS:n salkku on oikeuden päätöksellä jaettu -> 51% sheikille ja 49% BlueBay -hotelliketjulle.

Päätös ei sikäli ole vielä lainvoimainen, että sheikillä on tuon jälkeen 20 päivää aikaa viedä juttu “hoviin” . Vielä emme ole kuulleet tuolta taholta minkäänlaista kommenttia jatkosta. BlueBay sen sijaan on julkisuudessa kertonut olevansa tyytyväinen päätökseen ja toivoo shekin ajanpeluun loppuvan.

Luulen että nyt molemmat osapuolet ovat odottavalla kannalla kunnes tiedetään millä sarjaportaalla Malaga ensi kaudella pelaa.

Tämän jälkeen voipi tapahtua joku seuraavista
a) kiistakumppanit pääsevät sopuun ja jompikumpi osapuoli myy osakkeensa toiselle
b) molemmat osapuolet myöntyvät päätökseen ja myyvät osakkeet ulkopuoliselle taholle
c) osapuolet jatkavat yhteistuumin Malagan omistajina (ei todennäköistä)
d) sheikki valittaa hoviin ja saamme vielä odottaa lopullista päätöstä
e) joku muu mitä emme osanneet odottaa

Näistä kaikista pidämme teidät ajan tasalla sosiaalisissa medioissamme sekä uutiskirjeitse. Keskitytään nyt ensin nousuotteluihin ???

Malagan otteluja, kuten muitakin divarin matseja, voipi seurata ilmaiseksi Espanjan rajojen ulkopuolella YouTuben LaLiga123-kanavalla:
https://www.youtube.com/channel/UCs3Gqvp1tO-nK-XNzFlopsg
————————————————————————————-
Muistathan että meillä on myös Twitter -tili. Tervetuloa liittymään – kaikki aikataulut ja nopeat asiat ilmoitamme Twitterissä aina saman tien.

https://twitter.com/malagafanit
————————————————————————————————————————————–

Elämme todella mielenkiintoisia aikoja.
Nouseeko Malaga takaisin La Ligaan?

Let’s Vamos!

La 15.6 Malaga CF – Deportivo La Coruña klo 21:00
Playoffien 2. osaottelu (1.kierros)

Kokoontuminen Reflassa 18:30
Los Boliches 19:30
Benalmadena 19:30
Torremolinos 19:40

Bussipysäkit kartalla:
https://malagafans.us15.list-manage.com/track/click?u=d3fed21d5a535ce665238369f&id=8ad8cfc628&e=26aae2604c

Lippu ja kuljetus 47,50/ 37,50€
Lapset (alle 12V) 22.50€

llmoittaudu mukaan:
malagacffanclubfinland@gmail.com

HUOM!
NYT REFLAN OHEISESTA FAN CLUBIN TOIMISTOSTA PÄÄSYLIPUT MIHIN TAHANSA STADIONIN OSAAN VIRALLISIN HINNOIN. OLEMME SAANEET VIRALLISEN LIPPUJEN JÄLLEENMYYNTIJÄRJESTELMÄN. TERVETULOA TOIMISTOLLE – PÄIVYSTÄMME JOKA PÄIVÄ KLO 12- 20:00 KAUDEN LOPPUUN.