Jääkiekon SM-kulta HPK:lle, tällä viikolla alkaakin MM-kisat, sekä ajetaan Barcelonan F1-kisa!

Jääkiekon Liigan finaalit venyivätkin sitten sinne Game Seveniin, ja sen vei HPK, vieläpä jatkoajalla. Eli huikeat pudotuspelit pelattiin tänä keväänä. Ratkaisutavasta voidaan olla montaa mieltä, jopa SM-Liiga on pyytänyt Kärpiltä anteeksi tuomarivirhettä, jonka ansiosta HPK sai jatkoajalla ylivoiman. Onnittelut joka tapauksessa HPK:lle kullista.

Perjantaina 10.5 pyörähtääkin Bratislavan MM-kisat käyntiin ja Suomi saa avauspäivänä vastaansa kovan Kanadan. Ottelu alkaa klo 16.15, eli jos vanhat merkit pitävät paikkaansa, tupa tulee olemaan täysi. Ole siis ajoissa paikalla ;)! Heti lauantaina 11.5 on vuorossa isäntämaa Slovakia, ja tuo ottelu pyörähtää käyntiin klo 20.15!

Jalkapallossa on tarjolla tietysti pitkin viikkoa kotimaista mainettaankin parempaa Veikkausliigaa, mutta muutakin on tarjolla, ja paljon! Tänään maanantaina Malaga kohtaa Cadizin vieraskentällä, ja näytämme pelin luonnollisesti! Samaan aikaan pelataan Valioliigan mestaruustaistelun kannalta tärkeä ottelu, kun Manchester City kohtaa kotonaan kovakuntoisen Leicesterin. Jos ottelu päättyy tasan, tai Leicester voittaa, on mestaruus kääntymässä Liverpoolille. Elämme siis ratkaisun hetkiä. Tuokin peli siis näkyy meillä samanaikaisesti Malagan ottelun kanssa!

Tiistaina ja keskiviikkona ratkaistaan jalkapallon Mestareiden Liigan finaalipari. Tiistaina vuorossa Liverpool-Barcelona, jonka ensimmäinen osaottelu päättyi Barcan 3-0 -voittoon. Tuo tulos kylläkin mairittelee Barcelonaa, sen verran hyvin Liverpool pelasi tuossa ottelussa, ei vain millään onnistunut maalinteossa. Tiistaina nähdään, tekeekö Pool uskomattoman nousun. Keskiviikkona on vuorossa toinen semifinaalipari, Ajax – Tottenham. Tuossa parissa Ajax on vahvimmilla, sillä se vei ensimmäisen osaottelun vieraissa 1-0.

Torstaina puolestaan lähdetään Unicajan runkosarjan toiseksi viimeiseen kotiotteluun, jossa se kohtaa Montakit Fuenlabradan. Lippuja tuohon otteluun menee koko ajan, varmista paikkasi huippukoripallon pariin! Illalla ratkotaan sitten jalkapallon Eurooppa Liigan finaalipari. Valencia kohtaa kotonaan Arsenalin, ensimmäinen osaottelu Pohjois-Lontoossa päättyi Arsenalin 3-1 -voittoon. Toisessa parissa kohtaa Länsi-Lontoon Chelsea ja Frankfurt. Ensimmäinen osaottelu Saksassa päättyi tasan 1-1.

Viikon lyökin sitten pakettiin jääkiekon MM-kisojen lisäksi Formula 1:sen Barcelonan osakilpailu. Aika-ajot ajetaan lauantaina 11.5 klo 14.55 alkaen ja itse kilpailu sunnuntaina klo 15.05 alkaen, tervetuloa!