Helvettiläinen!

La Rosaledalla kauden yleisöennätys (23 621 virallisesti, epävirallisesti 25-26t), upea kesäilma, loistava tunnelma ja ennenkaikkea Malagalta hienoa peliä. Jotain meni kuitenkin vituralleen….juu taisipa olla se että hävittiin 0-1!!!

Ollaan taidettu nyt järjestäen kaikki isot 6 pisteen ottelut ottaa takkiin. Ihan ensiksi tekisi mieli tokaista “hypätkää volttia onnettomat mykiöt”, mutta esim. tänään peli oli tosi pirteätä ja voitto olisi ollut enemmän kuin oikeutettu. Jalkapallossa ei kuitenkaan jaeta työvoittoja.

On se vaan ihme ja kumma että tällä sarjatasolla ei kertakaikkiaan osata potkaista päin maalia. Joka jumalan kerta peliväline nousee kolmanteen tai neljänteen kerrokseen. Harmi ettei pelata amerikkalaista jalkapalloa – Malaga olisi ylivoimainen! Koko joukkue LAUKAISUKOULUUN!!!

Kentän paras (MVP) oli tänään jälleen kerran Ontiveros, vaikka lopussa alkoi väsy jo painaa. LVP (least valuable player) -palkinto jaetaan taas kahden hiipparin kesken. Epävarmahko Munir ja Cifu saavat sen yhteisvastuullisesti. Jälkimmäinen toki tsemppasi, mutta päästi omalta tontiltaan taas vastustajan rokottamaan kuten Almeriaakin vastaan kävi (johti monen pelin hyllytykseen Muñizin taholta). Loppukauden maalissa voisikin torjua Pawel Kieszek, jolla taitaapi olla puhdas saldo peleistään.

Suora nousupaikka voidaan nyt haudata, vaikka matemaattisesti se vielä mahdollista olisikin. Parempi onkin nyt toivoa jotta pysyttäisiin kuuden sakissa ja oltaisiin playoffeissa.

Sitä elämässä usein myöhemmin ajattelee kuinka on tullut turhaan joskus stressattua tai surtua. Aika kultaa muistot. Nämäkin tappion katkerat hetket saattavat tuntua merkityksettömiltä jos ja kun sittenkin noustaisiin La Ligaan playoffien kautta alkukesällä. On siihen sentään 25% mahdollisuus. Tai ainakin kerran saa taas odottaa “suurta peliä” ja pettyä.

 

Malagan seuraava ottelu pelataan Cadizissa maanantaina 6.5. klo 21.00. Tuonne otteluun emme tällä kertaa tee reissua, ensinnäkin ottelun ajankohdan vuoksi, toisaalta Cadiz on luokiteltu mahdollisesti turvallisuudeltaan epävarmaksi, huhujen mukaan vihamielisyys näillä kahdella joukkueella olisi jopa suurempi kuin Malagalla ja Sevillalla.

Seuraava kotiottelu pelataan myöskin maanantaina, 13.5. klo 21.00. Vastustajaksi saapuu Real Oviedo. Ilmoittautumisia tuohon otteluun otetaan jo kovaa vauhtia vastaan, tervetuloa jännäämään miten Malagan käy tuossa nousukamppailussa!