MALAGA FAN CLUB FINLAND SUOMI

Tervetuloa Malaga CF Fan Club Finlandin kotisivuille. Me olemme Malaga CF-jalkapallojoukkueen virallinen suomalainen kannattajayhdistys. Yli 2000 jäsenellämme olemme perustamisemme jälkeen nousseet nopeasti Malagan yhdeksi suurimmista kannattajaryhmistä. Olet sitten kiinnostunut Malagan ottelulipuista, kausikorteista, kuljetuksista peleihin, jäsenyydestä, fanituotteista tai on sinulla mitä tahansa kysyttävää liittyen Malagaan tai Andalusian alueen jalkapalloon niin me olemme valmiita auttamaan sinua parhaamme mukaan.
 
Meidän kauttamme saat Malagan kotiotteluihin lippuja aina virallisilla hinnoilla. Kauttamme järjestyy myös kuljetukset kaikkiin otteluihin ja otteluiden jälkeen takaisin niin Fuengirolasta, Benalmadenasta kuin Torremolinosistakin. Mikäli vietät talvisin enemän aikaa Aurinkorannikolla niin kauttamme järjestyy myös Malagan kausikortit. Kaudella 2015 kauttamme kausikortin Malagan otteluihin hankki jo yli 50 henkilöä!

Kaudella 2016-2017 Malaga CF finland on hankkinut/välittänyt yli 200 kausikorttia ja otteluihin on menty yli 4 linja-auton keskiarvolla.
 
Tervetuloa La Ligan ja ”Los Boqueronesin” pariin.