Malaga edelleen kärjessä

Malaga otti kärkipaikan itselleen takaisin maanantai-illan voittoisan kotipelin jälkeen. Malaga oli kolmantena noin 48 tuntia, kun Deportivo ja Granada nousivat Malagan ohi lauantaipeleillään.  Malaga kaatoi siis kotonaan Numancian 2-0, kärkimies Blanco Leschukin kahdella maalilla. Ensimmäinen maali tehtiin jo pelin 31 sekunnin jälkeen. Matkaan lähdettiin kolmella tupaten täytetyillä busseilla, neljäänkin olisi ollut tulossa, mutta myöhäisten ilmoittautumisien vuoksi ei ehditty enää tilata lisää busseja. Kannattaakin varata paikkansa ajoissa, jotta matkaan pääsee mukaan!

Malagan seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 17.11 klo 16.00, eli ihan Prime Time -aikaan! Ilmoittaudu mukaan!

Kannattaa myös laittaa kalenteriin päivämäärä keskiviikko 21.11 ja kellonaika 19.30. Silloin nimittäin Malagasta saapuu delegaatio juhlistamaan Fan Clubimme 5-vuotistaivalta, eli siis 5 vuotta on kulunut siitä, kun Fan Clubimme on kastettu Malaga CF:n Peñaksi. Kirsikkana kakun päälle Reflaan saapuu myös kaksi pelaajaa, yksi kauden parhaista pelaajista maalivahti Munir sekä keskikenttäpelaaja Boulahroud! Seuratkaa tarkempaa ilmoittelua tästä!

Lähdemme myös sunnuntaina 25.11 espanjalaisten kannattajien kanssa vieraspelimatkalle Extremaduraan. Jos haluat mukaan, ilmoittaudu nopeasti, että varmistat pääsysi mukaan. Matkan hinta lippuineen on siis 35,00€, sisältäen matkan ja ottelulipun vieraskatsomoon. Kyyti lähtee Malagan stadionilta klo 11.00 ja paluu illalla n. klo 22.00. Paikan varmistukseen tulee maksaa matka sekä ilmoittaa passin numero.