Malaga CF jatkaa edelleen kärjessä!

Viime kirjoituksen jälkeen Malaga on pelannut tasan 1-1 vieraissa Deportivo la Corunaa vastaan, voitti kotonaan Albaceten 2-1 ja viime perjantaina koki kirvelevän 0-2 tappion Elchen vieraana. Muut kärkijoukkueet ovat pelanneet sen verran ristiin, että Malaga johtaa sarjaa edelleen, toisena on Alcorcon pisteen perässä. Kolmatta sijaa pitää Granada, 2 pistettä perässä ja neljäntenä on Deportivo taas pisteen Granadaa perässä. Kun vielä Las Palmas on taas pisteen Deportivon takana, on siis viiden kärki 4 pisteen sisällä, eli tiukaksi nousukamppailu tänä vuonna menee.

Malagan seuraava kotipeli pelataan maanantai-iltana 29.10 klo 21.00, vastaan tulee Numancia, joka on sarjataulukossa 11. sijalla 13 pisteellä. Tämän jälkeen Malaga pelaakin kaksi vierasottelua putkeen, ensin marraskuun alussa Osasunaa ja viikkoa myöhemmin Sporting Gijonia vastaan, jossa pelaa Suomen Robin Lod. Marraskuun ainoa kotipeli, Gimnasticia vastaan, pelataan lauantaina 17.11 klo 16.00.

Edelliseen kotipeliin lähdimme neljällä täyteen tupatulla bussilla, ja parikymmentä lippua omilla kuljetuksilla matkaaville myytiin lisäksi! On ollut hienoa nähdä, kuinka olette olleet alusta asti tukemassa joukkuetta kohti liiganousua! Numancia -peliin lippuja menee tasaiseen tahtiin, näyttää tällä hetkellä siltä, että ainakin kolmella bussilla mennään taas! Tule mukaan viihtymään ja nauttimaan jalkapallosta, kun taas voitotkin maistuvat! 🙂