Kärkikamppailu Las Palmasin auringon alla!

Malaga CF on aloittanut kauden upeasti, voittoja on tullut 5 ensimmäisestä ottelusta, kolmesta kotona ja kahdesta vieraissa. Ainoa häpeäpilkku kauden alussa oli Espanjan Cupin peli Almeriaa vastaan,tuossa ottelussa Malaga oli hampaaton. Toki kokoonpano oli täysin B, mutta enemmän halua ja yritystä olisi yleisö halunnut nähdä.

Seuraava peli on tulevana viikonloppuna. Las Palmas – Malaga kärkiottelu pelataan sunnuntaina 23.09 klo 18.00 paikallista aikaa (19.00 Aurinkorannikolla ja 20.00 Suomessa). Malaga CF Fan Club Finlandilta lähtee ainakin 8 hengen ryhmä kannustamaan kärkijoukkuetta kohti 6:tta peräkkäistä voittoa La Liga 2:ssa! Tämä on siis ensimmäinen enemmän tai vähemmän virallinen matka Kanarian saarille vierasotteluun. Kannattaa siis seurata, jos jostain televisiolähetys vaan löytyy. Ravintola Uusi Reflassa sen pitäisi näkyä!

Seuraavat vierasreissut näillä näkymin tulee olemaan kevätpuolella pelattavat vierasottelut Cordobaa, Granadaa ja Cadizia vastaan. Näihin peleihin mennään sitten isommin. Eikä sitä tiedä, mitä tässä vielä kauden aikana keksitään, kannattaa seurailla meitä kanavillamme, Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.